Mondanátok olyan rövid idő alatt tanulható szakmákat vagy végzettség nélküli munkaköröket, amit introvertáltként lehet végezni?
Figyelt kérdés
Tavaly végeztem informatikusként és 2 hónap után márciusban besült az első munkahelyem, mert nagyon nem álltam meg a helyem nagyvállalati környezetben (állandó kapcsolattartás más részlegekkel/ügyfelekkel, folyamatos kommunikáció és problémamegoldás). Azóta állás nélkül vagyok és nem is szívesen dolgoznék tovább ebben a szakmában, egyrészt mert nem is annyira szeretem, másrészt mert ahogy tájékozódtam még szoftverfejlesztői munkakörben is fontos a proaktív, jó kommunikáló, nyitott és csapatjátékos személyiség (megérteni a problémát, jól lekommunikálni a tervet és a kollégákkal szorosan együttműködni). Persze olyan munkakörre továbbra is nyitott lennék, ahol nyugisan max 3-5 emberrel kellene lazán végezni előre leosztott feladatot, de nem nagyon tudok ilyet elképzelni és azért szakmailag se vagyok toppon, hogy most bárhogy válogassak. Ezért arra gondoltam, hogy kitanulnék valamilyen fél-egy éves gyors szakmát amit introvertáltként tudnék napi rutinszerűen végezni és nem nehéz fizikai munka. A lényeg, hogy ne kelljen sok emberrel napi szinten együttműködnöm, ne legyen a jó kommunikáció kulcskérdés a munkavégzés szempontjából, hanem egy berögzült, rutinszerű munkát a magam csendességében végezhessek. A fizetés se nagyon érdekel. Igazi klasszikus betanított irodai aktakukac-, rabszolgamunka álom lenne, de oda meg protekció kell és túlképzett is lennék. Még 4 órás részmunkaidős adminisztrátori munkára is jelentkeztem, de vissza se jeleztek. Tudtok ezzel kapcsolatban tanácsot adni?2020. jún. 6. 12:37
11/17 anonim válasza:
Prosti. Jól lehet keresni, majd ez motivál és nem leszel introvert sem.
14/17 anonim válasza:
Szerintem a kérdező férfi. 😃 De ilyet még viccből se kéne írnod a másiknak. Nem vicces.
16/17 A kérdező kommentje:
#15: Mi is érdekel téged? ... szerencsétlen. 😄
2020. jún. 6. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!