Van még olyan, akit elküldtek a munkahelyéről a koronavírus miatt?
Bárkivel beszélek az ismerőseim közül, mindenkinek megmaradt a munkája. Kezdem úgy érezni, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával.
Csak januárban kezdtem a munkát az új munkahelyemen, amit végre szerettem is csinálni. Áprilisban már közölték, hogy május végén elküldenek. Rajtam kívül még egy másik kollégámat is kirúgták. Nagyon sajnálom és rettentően kilátástalannak látom a helyzetet. Sehol nem kapok munkát. Két diplomám van és két OKJ-s papírom, de sehova nem kellek.
Van még valaki így?
Én külföldön dolgozom , inkább fizetett a cég leállás alatt is, minthogy az újra nyitásnál ne legyen egy ember sem. 2 hónapig kaptam fizetést, nem vontak adot, autó biztosítást, az út adót meg tárgyalják. ::))
Meg félre is tudtam tenni, mert csak élelmiszereket kellett vásárolni.
Tudom hogy nehéz megválni ahonnan születtél, de ez van.
Én is eszt tettem :)
Hát így sajnos nincs min csodálkozni
Nekem "csak" alkalmi munkám van,ami biztosnak látszott április-mmájusban is.
De emiatt március végétől nem dolgozunk a cégnél alkalmi munkavállalók.A többiek igen.Annyit látok hogy jóval kevesebb az álláshirdetés,míg máskor az évnek ebben a szakában van a legtöbb.(keleti országrész)Nem találtam még csak álláslehetőséget(ahova legalább jelentkezhetnék) sem a lakóhelyem közelében,csak minimum 25 km-el messzebb,ami kizárt hogy oda eljárjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!