Milyen jól fizető állást tudtok mondani?
#10 bármilyen szakma nevesebb tagja jobban keres mint az átlag, csak nevesebből néhány van csak.
Egyébként én is azért választottam ezt a szakmát mert azt hittem milyen sokat fogok keresni de aztán kiderült, hogy ez nem az a szakma.
#12 három év alatt az ismerősöd építész munkával önerőből nulláról indulva saját házat vett? Hogyan?
Viszonyításképpen én egy év alatt Budapesten élve félre tudtam rakni 720 ezret úgy, hogy a kajám és az albérleten kívül szinte semmi másra nem költöttem. És az összes többi építész ismerősöm között nem is számít olyan rosszak a fizetésem csak a normális élethez kevés. Ezek szerint konkrétan egy másik világban élek mert három év alatt egy házat nem tudnék semmilyen módon sem szerezni, bármennyire is gondolkodom azon ez hogyan lenne lehetséges.
#14 nekem tényleg kilátásba sincs az, hogy nyugdíjas éveim előtt saját házam legyen, Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy nekem önerőből kell.
Akkora hitelt meg nem akarok felvenni 26 évesen még, hogy ilyen durván eladósítsam magam, pláne egy olyan munkával amit nem is szeretek csinálni.
Vagy motiválással, vagy pályaváltással, átképzéssel
Te tudod, hogy melyik részeit szereted és melyiket nem a munkádnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!