Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen jól fizető állást...

Milyen jól fizető állást tudtok mondani?

Figyelt kérdés
Az informatikus szakmát leszámítva. Építészmérnöki diplomával éppenhogy többet keresek mint egy árufeltöltő és kezdi már kicsit sok lenni az eredmény nélküli munka.

2020. jún. 1. 17:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 bármilyen szakma nevesebb tagja jobban keres mint az átlag, csak nevesebből néhány van csak.

Egyébként én is azért választottam ezt a szakmát mert azt hittem milyen sokat fogok keresni de aztán kiderült, hogy ez nem az a szakma.

2020. jún. 1. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, nem arra gondoltam, hogy nevesebb. Hanem olyan, aki pusztán tud annyit letenni az asztalra, hogy válogathat a munkákból, mert őt keresik meg. Ez nem elérhetetlen szint senkinek. Van építész ismerősöm. 5 éve van a szakmában. Saját háza két éve van, most építi a saját irodáját (külön telek, külön épület) Jó ez vidék, de nem kellett sok hozzá. Tervezett helyi önkormányzatnak és más közintézménynek ezt-azt, jól nézett ki és ennyi elég is volt. Az új házak nagy részét ő tervezi a településen
2020. jún. 2. 07:28
 13/18 A kérdező kommentje:

#12 három év alatt az ismerősöd építész munkával önerőből nulláról indulva saját házat vett? Hogyan?

Viszonyításképpen én egy év alatt Budapesten élve félre tudtam rakni 720 ezret úgy, hogy a kajám és az albérleten kívül szinte semmi másra nem költöttem. És az összes többi építész ismerősöm között nem is számít olyan rosszak a fizetésem csak a normális élethez kevés. Ezek szerint konkrétan egy másik világban élek mert három év alatt egy házat nem tudnék semmilyen módon sem szerezni, bármennyire is gondolkodom azon ez hogyan lenne lehetséges.

2020. jún. 2. 07:56
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
#13: Nyilván nem nulláról építette a saját házát. (szülői segítség, hitel stb. a szokásos menet) De azért jól mutatja, hogy tud annyit keresni, amivel finanszírozni tudja ezeket a dolgokat. Sőt még gyereke is van mellette és nem halnak éhen.
2020. jún. 2. 08:12
 15/18 A kérdező kommentje:

#14 nekem tényleg kilátásba sincs az, hogy nyugdíjas éveim előtt saját házam legyen, Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy nekem önerőből kell.

Akkora hitelt meg nem akarok felvenni 26 évesen még, hogy ilyen durván eladósítsam magam, pláne egy olyan munkával amit nem is szeretek csinálni.

2020. jún. 2. 08:20
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Ha már most sem szereted a munkád nem kell csodálkozni, hogy nem jutsz előre benne
2020. jún. 2. 09:39
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 ebben igazad van csak nem tudom hogyan kellene ezen változtatnom.
2020. jún. 2. 09:45
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Vagy motiválással, vagy pályaváltással, átképzéssel

Te tudod, hogy melyik részeit szereted és melyiket nem a munkádnak

2020. jún. 2. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!