2/11 anonim válasza:
Június 30-ig még tartani fog, mert ez lett megszavazva.
3/11 anonim válasza:
Még mindig. És jó ideig még tartani fog.
4/11 anonim válasza:
Nekem mindig home office van, mivel itthon van berendezve az irodám, de ügyfelek csak kb. két-három hétig nem jöttek. Azóta tartunk rendesen megbeszéléseket, meg én is megyek ügyfelekhez.
Egyedül a bíróság nem nyitott még ki, de elvileg már az is indul nemsokára.
5/11 anonim válasza:
Tanév végig hivatalosan, mivel iskolában dolgozom (nem tanár vagyok), viszont eddig is bejártam, ha be kellett menni, egy héten néhányszor pár órára, ezután is így lesz.
6/11 anonim válasza:
Két hónapig,március közepétől.
Már dolgozunk irodában.
7/11 anonim válasza:
Kb 4 hétig. Az építkezéseimet látogattam, csak az irodába nem mehettünk.
8/11 Metionin válasza:
Március utolsó hetében kezdődött és őszig tart. A nyár nekem alapból home office, szóval most a "karantén-home office" átváltott szimpla nyári home office-ba.
9/11 anonim válasza:
Nem volt home office, csak ügyeleti rend, rövidebb munkahetekkel.
10/11 anonim válasza:
Év végéig biztosan nem megyünk már vissza az irodába, a többi majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!