Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tudnak sokan megélni...

Hogy tudnak sokan megélni munka nélkül?

Figyelt kérdés

Én dolgozom, mégsem engedhetek meg magamnak egy cipőt sem, ami például 6000ft.

Az lenne a kérdés, a sok mai fiatal ,aki nem is dolgozik, hogy lehetnek olyan ruhai amilyenek? Hogy él meg? Miből van pénze ilyen olyan jó kis cuccokra??? Anyuci apuci?

2020. máj. 16. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Annyiféle látatlan jövedelemforrás van ebben az országban, ami vagy benne van, vagy súrolja a fekete-szürke gazdaságot, illetve az örök kérdés, hogy ad/nem ad számlát téma. Ezáltal meg sok ember él, mint Marci Hevesen, a másik kihasználásával. Lásd: MLM, coach, piramisjátékos, bitcoinos, szerencsejátékos, pénzügyi befektető, biztosító, stb.
2020. máj. 17. 07:34
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy!😀

Csak szomoru, hogy egy munkas embernek az egesz elete kimegy a munkara es megsincs penze, megis szegeny, holott fizikai munkat vegez tulorakkal egyutt ....

Az ilyen kis huszonevesek meg semmit sem csinaltak egesz eletukben, megis tobb penz van a kezeben mint annak aki evtizedekig ki tette a belet ...... na ez a szomoru ...

2020. máj. 17. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

12

Ez simán irigység!

Én is sima melós vagyok de tanulok és próbálok kitörni ebből a körből.

Ha csak szomorkodsz-panaszkodsz-és irigykedsz akkor sose fogsz kitörni ebből az állapotból.

2020. máj. 17. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Na majd öreg korodra a kérdezőből lesz a fiatalokat ócsároló, irigy nyugger. Már ha még nem az.
2020. máj. 18. 08:53
 15/19 A kérdező kommentje:

Annyi itt a lényeg: Van az az ember, aki kemeny fizikai munkat vegez tuloraval egyutt es nem tudja eltartani a csaladjat. Pedig az egesz eletet ledolgozta.

Es van az az ember, aki nem dolgozik semmit megis audival jar. Ez nem irigyseg. Ez csupan tisztanlatas. Es ok a nagyok, ok a kiralyal anyuci ,apuci penzebol.☺️🥳

2020. máj. 18. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Sok ember teljesen úgy néz ki, mintha nem dolgozna. Én is csak a gépet nyomkodom 6 órában (gyakran otthon), mégis kapok érte 300-at (a seniorok 800-900-at is).

Nekem is megvolt a lehetőségem, hogy olyan munkát válasszak, amibe bele lehet rokkanni és amit a szabadban kell csinálni 40 és - 10 fokban is, de nem akartam. Ehhez viszont úgy gondolom, nem kell szerencse, csak egy jó döntés. Választhat az ember, hogy végig akarja tanulni vagy végig akarja dolgozni az életét.

A szerencsejáték pedig nem fekete bevétel, ahogy valaki írta. Én is szoktam játszani, egy egész figyelőrendszert csináltam az egyik népszerűbb fogadóoldalra, ami úgymond megtanulta, hogy mikor érdemes fogadni az adott eseményre. Néha téved, de alapvetően nyerni szoktunk vele, az is egy kis plusz bevétel.

2020. máj. 18. 09:53
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

15 ez simán irigység.

Ne foglalkozz velük és kezdj valamit az életeddel hogy jobb legyen.

Ja és ne vállalj gyereket/család amíg rosszak az anyagi körülményeid.

Mert akkor csak a sírás lesz...

2020. máj. 18. 11:33
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

Honnan tudod kérdező, hogy azok a mások nem dolgoztak meg azért, amijük van? Ahelyett hogy az irigység folyik belőled, és várod a sült galambot, meg hogy minden az öledbe hulljon, ahelyett inkább tegyél érte, és akkor lesz neked is.

Amúgy kérdező, neked mi a munkád, mit dolgozol?

2020. máj. 18. 13:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ha albérletbe laknék télen a rezsit se tudnám fizetni, de nem élek albérletbe, így kb a fél fizumat félre tudom tenni.
2022. szept. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!