Aki home officeban dolgozik jelenleg, van már valami hír arról, hogy mikor kell majd vissza menni dolgozni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 14:03
1/10 anonim válasza:
Ezt minden cég egyénileg dönti el. Nálunk júniusban ér véget, de akkor is csak fokozatosan térünk vissza az irodába. Mindenki másik napokon fog bejárni, hogy lehessen egymástól távolságot tartani.
2/10 anonim válasza:
Május vége, június sajnos.
Nagyon nem várom. :(
3/10 anonim válasza:
Ezt minden cég maga dönti el.
Nálunk egyenlőre marad a home office. A főnököm annyit mondott még nem tudja mikortól fogja visszaállítani a dolgokat ez sok mindentől függ, meg ugye van egy nagy tárgyaló terem amit 2 éve csak bútor raktárnak használnak azt akarja rendbe hozatni és akkor 6 főnek lesz megfelelő helye akiket majd vissza fog rendelni ha minden kész lesz de ez eltart még egy ideig.
4/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is ilyen júniusról volt szólt, bár aztán kitudja.. szerintem ahol teljesen jól működik az otthoni munkavégzés, ott kilehetne még húzni kicsit..
2020. máj. 9. 15:15
5/10 anonim válasza:
Nálunk a május még biztos, a június közepe volt elvileg rebesgetve, hogy addig...
6/10 anonim válasza:
Mi már jövő hétfőtől megyünk. Rákövetkező hétfőtől már a kisgyerekes anyukákat is visszarendelik. 😕
7/10 anonim válasza:
Nálunk jövőhéttől már lehet menni önkéntes alapon, júniustól pedig minden visszaáll a normálisra. Szerintem nyár végére minden cég visszaáll. (Budapest) Nálunk mindenki alig várja, én is nagyon örülök neki.
8/10 anonim válasza:
Nálunk egyelőre szó sincs arról, hogy mikor ér véget a home office. :( pedig én már nagyon gyűlölöm.
9/10 anonim válasza:
Nálunk már múlthéten menni kellett. 😏 3 napot be kell járni, 2 nap homeoffice.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekünk is május utolsó hetétől úgy néz ki.. :D de valószínű nekünk is ez 3 nap irodai, 2 nap home office lesz.
2020. máj. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!