Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki mivel foglalkozik? Szereted?

Ki mivel foglalkozik? Szereted?

Figyelt kérdés

Ha igen miért?

Ha nem miért nem?

Nemet/kort is írj.

Szép estét.

2020. máj. 8. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim válasza:
24%

Én kriptovalutában utazom. A lehető legjobb mert a pénzem mindennap nyereseget termel passzivan is. És nem kell csinálnom semmit. De aktivan csinálom és igy megtöbb nyereségem van.

33N

2020. dec. 4. 23:02
 52/65 anonim ***** válasza:
84%

Ápoló voltam de váltottam, mert nem nekem való, most szövettani asszisztensként dolgozom,tanulni kell még, mert nem ez a végzettségem,de megéri mert nagyon szeretem.

25N

2020. dec. 5. 07:57
 53/65 anonim ***** válasza:
87%
Minden munkát lehet szeretni, ha jó a közeg, és nem kamumeló. Sajnos ilyet Magyarországon nehezen fogsz találni.
2020. dec. 13. 20:54
 54/65 anonim ***** válasza:
91%

Gyógytornász vagyok, és nagyon szeretem a munkám.:)

27/N

2020. dec. 13. 21:36
 55/65 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideje személy és vagyonőr, szeretem csinálni, gyerek mellett nekem jó a 24/48-as beosztás.

35N

2020. dec. 14. 10:59
 56/65 anonim ***** válasza:
89%

Informatikus

Szeretem, mert jobb gépekkel foglalkozni mint emberekkel.

Amit nem szeretek, hogy a management idióta, és teljesíthetetlen dolgot kér, és ha panaszkodunk, fel sem fogják mi a bajunk, mert szakmailag nullák

24L

2020. dec. 27. 11:19
 57/65 anonim ***** válasza:
100%
Autó alkatrészeket gyártó cégnél vagyok operátor. Gyári munka, szval nem, nem szeretem, de vmit muszáj csinálni. Kell a pénz. Igazából már megszoktam a melót.
2021. jan. 22. 22:45
 58/65 anonim ***** válasza:
93%

Asztalos vagyok egy osztrák 12fős cégnél, főleg lépcsőket, nyílászárókat csinálunk szállodákba, kastelyokba, random milliomosoknak, cégeknek európaszerte. Most éppen Monaco-ban építünk be.

Imádom, szeretek alkotni, szeretek szép dolgokat csinálni, amiért elismerést kapok ha keszen vagyok... birtokolni alapjáraton nem szeretem a műveimet, így jó választás ez a szakma, a puszta munka adja a legnagyobb örömet. A tervezés, kivitelezés, és a közben adódó problemák...

Műhely munkávak nincs is semmi baj, 8-16ig melózunk szigorúan, általában a saját időbeosztásunk szerint... szóval ha pl most 2órán át kávézni akarok, akkor 2 óran át kávézok :)

Beszerelés a legrosszabb része amit annyira nem csipázok, sokszor idegen országban ahol semmit nem ismerek, sokszor a nyelvet sem beszélek, mert németül nem szeretnek, mindenki az angolt nyomatja.. ráadásul itt a határidők miatt sokszor toljuk reggeltől estig, nagyobb munkaknál heteken át.

Azt viszont szeretem, hogy egy remek egzisztenciát tarthatok fent ebből, remek és drága hobbikkal :)

Férfi 33

2021. febr. 4. 10:59
 59/65 anonim ***** válasza:
90%

Tirolban dolgoztam a vendéglátásban 4 évet. Azóta itthon munkát keresek.

Egyébként nagyon nem szerettem a vége fele már utáltam bemenni dolgozni. Főleg azért, mert fizikailag nehéz volt és hasznosnak sem éreztem magam tőle.

25/L

2021. márc. 2. 04:07
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

èn egy hotelbe vagyok teremberendező:

munkatàrsak miatt imàdo, a vendèg, aki nem tudja mit aja gyűlölöm, de szeretek bejàrni.

2. àllàs: labdarúgàs jàtèkvezető: imàdom, jó vagyok benne, àtlagba jók a meccseim.

semmi pènzèrt nem adnàm fel.

2021. márc. 12. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!