Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak nekem nem jeleznek...

Csak nekem nem jeleznek vissza ha megpályázok egy munkahelyet?

Figyelt kérdés

Elmúlt fél évben 75 pályázatot adtam be, ezek mind olyan munkakörök melyek érdekelnek és szívesen dolgoznék ott. Vagyis nem ilyen MLM meg stb. sofőr, targoncás , minőségellenőr (mindről van végzettséget igazoló okmányom ).

Érettségis tabló fotó van az önéletrajzomba, mondjuk tárgyilagos, le van írva, hogy milyen "tökéletes vagyok", hol tanultam.

Ebből senki nem jelzett, inkább dobják fel újra és újra a hírdetéseket amiket nem pályázok meg mert elég nyomi lenne, nemde?

Egy dologra tippelek, fiatal vagyok, és nem vesznek komolyan a képem alapján. De kukás autó sofőrnek is jelentkeztem, oda meg nem kellett kép szóval valami más lehet.

Mindig amikor csörög a telefonom azt gondolom eme cégek keresnek, aztán nem. :(

2020. máj. 3. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Az egyetemi gyakorlathoz kerestem melót. Úgyis átmentem levelezőre, szóval ez alapján szépen jelentkeztem rendes melókra, 10 helyre. 3 helyről szóltak vissza. 2 hely mondta, hogy bocs, nem (az egyik helyén közölték, hogy igazából nem is akarnak felvenni senkit), 1 helyre meg behívtak állásinterjúra. Onnét is közölték utána, hogy bocs, mégsem kell senki.

Aztán végül random bementem egy helyre személyesen, amit úgy ajánlottak és felvettek.

Az a helyzet, hogy vicc az, amit lenyomnak a magyar cégek. Egy csomó rinyál, hogy nincs ember, de aki menne, az nem kell nekik. A HR-esek meg úgy tűnik, hogy a legigénytelenebb melósok az országban.

2020. máj. 3. 01:45
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is nagyon kevesen jeleztek vissza.
2020. máj. 3. 01:56
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Sajnos nem egyedi az eseted, - a munkáltatók élet-halál urai és tesznek arra, hogy mennyi embert tartanak bizonytalanságban a szélhámosságukkal. Ugyanis az kimeríti a szélhámosság fogalmát, hogy tele szarok mindent állásajánlattal, fel sem veszek senkit, el sem takarítom a mocskomat magam után és vissza sem jelzek a jelentkezőknek. Már pedig ez jellemzi a mai magyar munkaerőpiacot! Speciel, szankcionálnám, - hülyére bírságolnám a munkaügyi felügyelőség helyében azokat a cégeket, akik ezt teszik az emberekkel, mert gyakorlatilag hülyének néznek mindenkit büntetlenül.
2020. máj. 3. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Hosszú ideig nekem se jeleztek vissza vagyis többre nem jeleztek vissza mint amennyire igen.Sok esetben nem lett több egy telefonhívásnál vagy megbeszélésnél. Volt úgyis hogy elmentem próba munkára pár napra utána azt mondták úgy döntöttek nem kell munkás ki se fizettek.Pedig ledolgoztam a munkaidőt.Az utat állták de azt is szűkösen arra a pár napra meg kaptam mundennap egy tányér reggelit mivel hotel étterem részlegében voltam. Hosszú idő után jelentkeztek egy pályázatomra konyhai munka volt ott fél évet voltam,majd váltottam az idegtépő kollektíva miatt.A jelenlegi munkámat facebook hirdetés útján tálaltam.Itt minden jó lenne de új cég így a kifizetés még sántít vannak elmaradások.

Jól mondják sajnos a jobb helyekre,jól menő helyekre ajánlások által vesznek fel munkásokat nem állás ajánlatok alapján.

2020. máj. 3. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

Először is nem kell mindig fénykép. Másodszor, ha mégis teszel fotót, ne legyen régebbi 1 évnél.

Aztán érdemes utókövetni a beadott pályázataidat, kb 2 héttel jelentkezés után felhívni, e-mailben vagy személyesen megkeresni a munkahelyet, hogy hol tart a kiválasztás. Ha nem jeleztek és megint fent van az állás pályázz megint, mert van ahol kikukázzák az önéletrajzot van ahol megőrzik.

2020. máj. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!