Milyen munkát ajánlotok egy szorongásos betegnek?
22f Jelenleg gyárban dolgozom. Aki benne van tudja milyen érzés. Akik hasonló helyzetben vannak mit dolgoztok? Esetleg sikerült legyőzni valahogy?
Testi tünetek hányinger, rossz közérzet. Néha olyan erzes, hogy utal mindenki ..
És mégis mihez értesz?
Mert ha csak biorobot szintjén vannak a képességeid, akkor inkább pszichológus
13
Te hol élsz hogy megteheted hogy nem mész dolgozni és "gyógyulás" cimszó alatt eltartatod magad ?
"4: Nem hiszem, hogy egy szorongó emberen segítene a halál napi szintű látása."
Viccen kívül én patológus leszek, bár szorongásban csak "normális szinten" vagyok érintett, szóval nem szedek gyógyszert, nincsenek pánikrohamaim, nem járok pszichiáterhez, el tudom végezni a feladataim. Nem az olyan primitív f#szságok miatt, amit írtatok, hanem azért, mert szeretnék orvos lenni, képes is vagyok rá, de nem valószínű, hogy hosszú távon jól teljesitenék egy olyan területen, ahol nap, mint nap stresszes, ingerült, aggódó, türelmetlen betegekkel kell megértetni magam. Patológusként részt tudnék venni a gyógyításban, segíthetek az embereken, életem végéig tanulhatok és többnyire egy irodában ülve végezhetem a munkám, csak a kollégáimmal kellene napi kapcsolatban lennem. Maga a halál látványa csak egy "laikusban" vagy egy személyesen érintettben (mondjuk aki a hozzátartozóját veszti el) kelt különösebb szorongást, azokban nem, akiknek ez a munkája (és a humoros beszólásokat megelőzve nem, a perverziójuk sem ez, nem élvezkednek, nem nekrofilok, nem pszichopaták, nem embergyűlölők).
# 10 Csak iróniának szántam :D
Soha a büdös életbe nem fogdosnék hullákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!