Kiközösítés miatt munkahelyet otthagyni, válsághelyzetben?
2 éve dolgoztam egy cégnél, nagyon kemény munka volt... majd megszakítottam magam és csak nem is tiszteltek. Mindenki bolondnak tartott, ha bementem fütykörésztek, ha rá írtam a nevem az öltöző szekrényemre, letépték, a névsorba se írtak be, stb.
Tegnap a 12. óra végén az egyik kolega olyan stílusban beszélt velem, hogy felhívtam a főnököm és mondtam, hogy többet nem jövök, elég volt.
Ezért ott hagyni egy munkahelyet, válsághelyzetben, jó ötlet?
Szia!
Sajnálom, nagyon szomorú, amit írsz.
Szerintem jó ötlet volt otthagyni, ha anyagilag megteheted. Nem éri meg ekkora lelki terrort elviselni egy munkahelyért.
Remélem mielőbb találsz újat!
Azt kérdezted tőlük,hogy mi a bajuk veled? pl.miért tépik le a matricát?
A bunkó stílusú kollégáddal beszéltél?
sza..rd le magasrol.
En is voltam ilyen helyzetbe amikor etterembe dolgoztam felszolgalokent.
Ott tudnak lenni csak ilyen b.alfek kollegak foleg Hajduszoboszlón.
Hu de utalatos szemet banda .
En megtehettem h eljovok de maradtam par hónapot mert gyakorlatot akartam szerezni.
Csak velem bem tudták.
Egyszer megcsinaltak velem h nem köszöntek.
Attól a pillanattól kezdve én se köszöntem.
Majd jott h koszonni se tudok.
Mondtam h amig ti sem tudtok en se fogok.
Voltak beszólások , de ugyanúgy visszaszóltam .
Egyszerűen elvoltam egyedűl is, jóléreztem magam nelkulük is mert a vendegek pl.engem jobban szerettek.
A fonok es a tobbi kollegak egy kupac szemét volt, én kihasználtam a lehetoséget, amíg fizetett es jól éreztem magam addig maradtam.
A lényeg h ezeket a gyenge elméjű embereket le kell magasrol sz.arni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!