Sok ügyintéznivalóm lenne amit személyesen szeretnék az ügyintézőkkel intézni. Mikor lesz már végre vége a home officenak?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 08:45
1/10 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Kérdezd a főnöködet. A kategóriából gondolom, hogy a saját munkahelyedről van szó, ha már semmi konkrétat nem írtál.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem a sajátomról, mindenkiéről. Én mindent személyesen intézek és nem jó ez az online és telefonos intézés. Ráadásul ha én be tudok járni dolgozni, más is.
2020. ápr. 24. 08:58
3/10 anonim válasza:
A főnököd, vagy a cégvezetés talán tud választ adni neked.
4/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy semmi nem köti egymáshoz a munkahelyeket? Van, ahol most sincs home office, de van ahol mostantól hosszú távon megtartják. Semmi közük egymáshoz, a tulajdonos/fenntartó egyéni döntése.
5/10 anonim válasza:
Honnan tudhatná ezt most bárki is?
6/10 anonim válasza:
Mi több kollégámmal például nem vagyunk home officeban. Hol kell intézkedned? Az illetékeseket kellene megkérdezned, akikkel dolgod lenne.
7/10 anonim válasza:
2: Élnél Hollandiában. Itt már több, mint 10 éve telefonon megy az ügyintézések java. :)
8/10 anonim válasza:
Én nagyon ritkán intézek bármit is személyesen. Ha nem kéne személyesen bemenni egy személyi igazolvány cseréhez, hanem elég lenne beküldeni valahova egy igazolványfotót, ők meg kipostáznák, emiatt sem foglalnék időpontot.
9/10 anonim válasza:
Te csak azért kérdezed ezt, mert nem tetszik neked, hogy míg neked be kell járni addig a többi otthon lehet.
10/10 anonim válasza:
Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked, mert senki nem tudja, mikor oldják fel ezt a dilibajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!