Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik home office-ban dolgoztok...

Akik home office-ban dolgoztok, a 8 órából mennyi az a nettó idő, amit munkával töltötök?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5-6, de irodában is.

Nem bírok huzamosabban egy dolgot csinálni, ha nem kezdek pl cikkeket olvasgatni, pl direkt 10 méterre van a telefon, akkor egy idő után azt veszem észre magamon, hogy a gondolataimba merülök, már percek óta meg se mozdult az egér.

Amúgy igyekszem tartani a 8,5 órát itthon is, fél óra ebédszünettel, kint a napon az erkélyen.

2020. ápr. 23. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

Akik ennyire ráértek, azoknak tudnám javasolni a mi cégünket ;)

minőségügyi és lean oktatásokat tartunk

online is

a cég linkjét el tudom küldeni privátban

2020. ápr. 23. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyébként folyamatosan sok munka van és pályakezdő lévén lassú vagyok.

Amúgy a csend, nyugalom nekem is jót tesz.

Plusz ha sétálni szeretnék, akkor itthon elmosogatok, locsolok, melóban meg az udvaron tudok tenni egy kört.

Azért nem mindegy, hogy munkaidő után se locsolni, se mosogatni nem kell. :)

2020. ápr. 23. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 senkit nem érdekel

Én ugyanannyit dolgozom kb mint amennyit irodában is dolgoztam. Viszont imádom, hiszen nem kell bejárni :)

2020. ápr. 23. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Hat órát dolgozom naponta,a kieső időt akkor pótolom,ha már mehetünk irodába (remélem minél előbb).
2020. ápr. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!