Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálják ha unatkozom a...

Mit csinálják ha unatkozom a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Egy hónapban körülbelül 2 hét az amikor jobban van munkám, a többi napokon van, hogy egyáltalán nincs mit csinálni, maximum 10 perces munkáim vannak. Szoktam unaloműzésből takarítani, néha rejtvényezni, telefont nyomkodni, youtubeon videókat nézni és nagyjából ennyi. Minden nap 8 órát vagyok itt és néha már nagyon szenvedek a semmittevéstől. A nap nagy részében ráadásul egyedül is vagyok, nincs kihez szólni. Mindent meguntam már idebent. Akármit viszont nem csinálhatok mert ha betoppan valaki akkor úgy kell tennem mintha dolgoznék valamit.

Van valakinek ötlete?

2020. ápr. 20. 10:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Vigyél be könyvet.
2020. ápr. 20. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
de tanulni nem tudsz? miért kellene várakozni? tanulj olvass csináld ugyanazt amit otthon.
2020. ápr. 20. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Hol tolod? Közszférába? Ott vannak ilyen helyek bőven. En pl online uzletepitest javasolnek az unatkozo oraidban van 1000 fele netes kereseti lehetoseg vagy tőzsdézés esetleg a ceges telefonon egyfajta call centerezest is be tudsz iktatni telefonon ertekesiteni barmit termeszetesen a szamlat a munkaltatod fizeti de ha ennyire unatkozol keress penzt! Tudod a munka es a penzkereses kozott van kulonbseg. A telefonos ertekesites csak vicc voot🤣🤣bar siman lehetne tolni ha ugy van. Ha kerdezik kivel beszelsz hat dolgozok fonok! Tenyleg neked főnök kell eletbiztositas??🤣🤣🤣🤣keress penzt hogy ne unatkozz!
2020. ápr. 21. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Miféle helyek ezek h leteznek es az en adómból dolgozik napi 2 orat es 6 orat ul. Nyilvan kozszfera. Ha meg nem kozszfera akkor szerencses vagy.De nyugodtan ki lehet lepni ha ennyire uncsizol es at lehet menni egy ugyfelszolgalatos poziba ahol még a pisilest is mérik.🤣
2020. ápr. 21. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok, aki írtam, hogy nekem is volt ilyen munkahelyem.

Nem értem a válaszokat!!

Egy munkahelyen ezren látnak, abból 100-an ilyen-olyan feletteseid. Még ha a legtisztább lelkiismerettel is malmozol, mert tényleg nincs munka, akkor se szabad látványosan 'unatkozni', mert vita lesz belőle, akár az ember háta mögött, a felettesek között!

A szóban forgó volt munkahelyemen is a másik osztály vezetője (aki utánam csupán 2 hónapra jött 😁) pattogott a fődirinek, hogy X és Y állandóan lazsál, holott mennyi mindent meg lehetne csinálni.

Namost a konkrét eset a következőképpen nézett ki.

Az ő osztályán 8-tól 2-ig telefonokat fogadtak. Persze nem tiszta call center, hanem mellette ezer másik dolguk volt. Olykor nekem is "zaklatnom" kellett őket. Délután 2-kor ki merészeltek menni cigizni, kávézni 6 óra teperés után! Ami 6,5 inkább, mert 7:30-kor kezdtünk.

Szóval ez a kis pihi volt a főbűnük. Miután amúgy ebédszünetük se volt rendesen...

Nekem meg annyi, hogy telefonról olvasgattam cikkeket és tematikus fórumokat, amikor baromira nem volt munkám...

2020. ápr. 21. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
85%

Úgyhogy én Paint-ben rajzolgattam illetve megcsináltam az összes kvízt W3Schools-on.

Jó, az Indexet néha a céges gépről is olvasgattam.

Amúgy telefonozgattam azért illetve egyre többször lógtam ki. Földszintes épület volt zöld lakótelep kellős közepén nyár.

2020. ápr. 21. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!