Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún a táskát (női)...

Állásinterjún a táskát (női) hova kell tenni?

Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy a széknek nincs olyan felülete ahova akaszthatom. Ez esetben az asztalra bunkóság? Földre mégsem mindenki szereti rakni (bár nekem ezzel nincs bajom), csak mégis úgy tűnhet igénytelen vagyok, nem zavar a kosz. De asztalon mégis lehet olyan benyomás, hogy koszosnak vélem a környezetet és emiatt is lehet rossz benyomás...
2020. ápr. 19. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Tartsd az öledbe. Vagy valami más felületre tedd le, pl a fogas környékén.
2020. ápr. 19. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
A táskatartóra!
2020. ápr. 19. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Az interjúztató kezébe kell adni a kabáttal, esernyővel együtt, mert ő tudja, hogy hol a helye.
2020. ápr. 19. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én az ölemben szoktam tartani, hacsak nem szólnak hpgy hova tehetem a táskát
2020. ápr. 19. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában szokott lenni legalább még egy szék mellettem, akkor oda teszem. Ha semmi ilyen, se fogas, se semmi, akkor én is az ölemben tartom. Asztalra nem illik, én legalábbis úgy tudom.
2020. ápr. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!