Mitol lehetett hirtelen rossz kedve a fonoknek?
A munkahelyi "nyelvbe"en is neha belesülök. Egy rakás kifejezés a fönöknek mint fönök, màshogy jön le.
En pl ujabb feladatoknal örültem, hogy vegre kevesebb lesz a holtidöm amikor nincs semmi, es az jött ki belölem hirtelen, hogy, de jo ujabb feladatok,ugy szeretek mindent kihasználni. Ez alatt lehetöségeket, a sajat kapacitasom es idömet èrtettem, hogy ne viragot öntözzek màr x vegzettséggel, hanem ki legyen hasznalva az idöm, tudàsom, a cég adta lehetösegekkel élni tudjak, de hirtelen a fönök felé olyan sejtelme lett, mintha a fönököt is szeretném kihasznàlni, hogy pl sok penzzel "lehuzzam".ö is megàllt egy pillanatra a beszédben. Azutàn gondolkodtam el, hogy ez jo kètértelmü volt, igy amit mondtam.
Idöt kihasznalni, kapacitàst, lehetöségeket kihasznàlni, nàlam egyenlö volt a mindent kihasznàlni-val, a fönöknél viszont, a fönököt, céget kihasznàlni lett hirtelen a jelentese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!