Napjainkban a nők miért nem keresnek kifogásokat az életükkel kapcsolatban?
Mert kifogásokat csak gyenge idióták keresnek. Attól egy ember se kerül előrébb, ha a felelősséget mindig másra, sosem magára helyezi, mert nyilván, ha a sz-r életemért nem én vagyok a felelős, hanem mindenki más, plánesőt az egész világ, akkor nyilván nem fogom tudni megváltani sem, tehát teljesen elég, ha semmit nem csinálok. Ezt szerintem a nők hajlamosabbak felismerni.
Nekem számtalan külföldi ismerősöm mondta, hogy azt látják, itthon a nők háromszor olyan keményen dolgoznak, mint a férfiak, fegyelmezettebbek és szorgalmasabbak.
Lehet, de beismerem, hogy felhasználónév nélkül is felismertek már és tudjátok a véleményemet.
Manapság a legtöbb szülő egész egyszerűen túlhajszolt. Mindkettő nemnek napi 8,5 - 9 óra munka plusz az utazás sok, nem fér bele normális gyereknevelés az esetek többségében.
Rengeteg felnőtt van, akinek se aludni, se enni, se sportolni nincs ideje.
A házasságok szomorúan nagy hányada megy tönkre.
A gyerekek egyre kevésbé vannak megnevelve, sokszor idegbetegek. A pedagógusok állandóan arra panaszkodnak, hogy tényszerűen egyre több a nehezen kezelhető gyerek.
Én ha mégis szülni fogok, gyerekenként 3 év otthon és 6 órában fogok visszamenni dolgozni.
Sőt, kapaszkodjatok meg, gyerek nélkül is 6 órában szeretnék dolgozni a közeljövőben, mert nekem az élet fontosabb bármilyen karriernél.
24-es csak azt mondom amit látok.
Fiatal 20-n éves lányok már ilyen olyan manager,céges kocsik.
Igen igazad van de az sajnos férfitársaim 15%-a max a többi életből felmentett.
Pl a 40 éves két diplomás mérnök kevesebbet keres mint a diploma nélküli lány ismerősöm.
#25: Tényleg érdekel: Az ilyen meséknek mi értelme?
A férfitársaid többségéről fogalmad sincs.
Nem mese,tapasztalat,sokszor látom ezt.
Nők is mondják a palik még 25 felett is gyerekesek,el vannak.
Mondom nem minden esetben de sajnos sok esetben azt látom 29 éves srác ugyanott tart 4.éve karrierben is,addig sokszor egy 29 éves csaj már managerként dolgozik.
Nem mindig de ezt megfigyeltem.
Nem mindenki vállalkozó típus, de ezek között is van férfi és nő is. Nők inkább egyéni vállalkozóként szoktak kiszállni az alkalmazotti státuszból (könyvelés, varrás), férfiakra inkább jellemző, hogy szeretnek beosztottakat irányítani, ezért inkább céget alapítanak, alkalmazottakkal (akiket lehet, hogy nem teljes bérre jelentenek be, de ez más tészta).
Aztán van, aki nem vállalkozó típus, komfortosabban érzi magát alkalmazottként, esetleg egy csapatban, nem akar az adózás útvesztőivel bíbelődni, a saját szakterületében akar nagyot alkotni, azt pedig lehet, hogy vállalkozóként nehezebben tudná kivitelezni (most hozhatnám példaként azt a csoportot, akik lehet, hogy forradalmasítják a lélegeztetést az egészségügyben, ez most épp aktuális, azok sem ilyen kis vállalkozók, de ha megcsinálják, az óriási előrelépés lesz az egészségügyben, és van olyan értékes a munkájuk, mint bármelyik adócsaló vállalkozóé).
#27: Jajj, ne. Ezt a "korosztályomban a férfiak éretlenebbek" szöveget miért csak éretlen csajoktól hallani? Jellemzően miért olyanoktól, akik szinte csak sablonokban tudnak beszélni magukról, a srácokról, az elvárásaikról, az életükről? Nézz már körül.
És nézzük már meg, hogy a "nagy" női karrierépítés közben mit látni. Leírtam, hogy a fiatal férfiak között több a cégalapító. De, nézzünk körül máshol is: Az eladók és pénztárosok többsége nő. A pultosok többsége nő. A takarítók többsége nő. Bizonyára ők milliókat keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!