Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Már majdnem harmadik hete...

Már majdnem harmadik hete nincs munka, ergo fizetés sincs! Mut tegyek?

Figyelt kérdés

3 gyerekem van, nem tudom megtenni hogy ne dolgozzak, fizetni kell a házat a számlákat a mindennapos bevásárlást a hitelt, nem tudom ezt megengedni! Az államot meg nem érdekli az egész!

Csak ezt a hülye automata bejátszásos hívást kaptuk mint segítséget, semmit mást. Csakhogy abból a gyerekeim nem tudnak enni...

2020. ápr. 5. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Meg fogtad a lényeget 8-as nem baj nem érted.

Gondolom szakmád sincs megfelelő meg nyelvtudásod sem,de gyereket persze vállalsz,semmi alappal.

Igazán felelősségteljes ember vagy,JA NEM.

Érdekes miért látom,hogy a vezetőim,értelmiségi sikeres diplomások meg szakemberek miért tolják ki 30-n túlra a gyerek vállalást és akkor is max 1,2 de nagyon max?

Mert talán tudják,hogy alapok nélkül nem szülünk nem csinálunk gyereket.

Ez is elgondolkodtató.

Nekem a volt vezetőm mondta aki már 29 évesen magasra jutott,hogy nincs azon szinten még,hogy gyereke lehessen.

Na erről ennyit.

2020. ápr. 6. 06:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Ja. Főleg ha az ember 30 körüli volt akkor, és ők 2004,2007-ben születtek. (pontosítok hogy segítsek: 71ben születtem. Próbáld meg kiszámolni a nagy értelmeddel.)

Az a Te problémád, hogy túlságosan beleszoktál abba a problémátlan helyzetbe amibe anyádék raktak és nem vagy képes arra, hogy átláss egy ilyen helyzetet. Nem vagy képes nemhogy beismerni, felfogni sem, hogy ez milyen dolog. Gyanítom nincsen saját gyereked. Sajnos pont az olyan gyökereknek nem kéne hogy legyenek, mint te. Ez tökre olyan mintha a Microsoft csődbe menne, erre te azt mondanád, hogy "Hát minek kezdett bele akkoriban? Biztos alap nélkül felesleges" :D

Nem baj. Hidd, hogy igazad van (mintha az lenne). Szard le azt a tényt, hogy a vírusos helyzet miatt munkahelyek tömegesével zárnak be, rengeteg család áll csődhöz közeli állapotban. Tényleg nem gond. Te csücsülj csak az "értelmiségi réteggel",hiszen te is egy értelmiségi vagy. Csak épp más szemszögből. Ja, bocsi.. Elfelejtettem, hogy más nézőpontot nem vagy képes elfogadni.

"#együttsikerül".. "#segítsünkegymásnak"..

Egy normális kérdésre nem képes valaki válaszolni,normálisan. Taps...

2020. ápr. 6. 07:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem 13-aska hanem felelősségteljes nevelést kaptam,hogy előbb egy szakma,nyelvtudás utána a többi.

Nincs gyerekem mert most alapokat teszem le karrierben,életben.

De érdekes több vezetőm uguanezt mondja nem rinyál hanem gondolkodik tervez mindent.

2020. ápr. 6. 07:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mi is hasonlóan jártunk annyi h nincs gyerek.

És Bar elvileg nem lehet kilakoltatni senkit az végéig moratórium szerint a főbérlő már fenyegetőzik......lehet ő nem néz tévét,hogy nem tudja ezt csak fenyegetőzni...

Amit ajánlok futár meló párom abban el tudott helyezkedni az egyik csomagküldő szolgálatnál 😊 érdemes megpróbálni!!

2020. ápr. 6. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!