Van abban valami ciki, ha hétvégén és ma este előredolgozom, hogy a hétköznapjaim szabadabbak legyenek?
Nem irsz jelentest?
Nàlunk mihelyst megèrzik(vagy ez murphy) hogy ez is az is belefèr, hatra rangsorolt stb dolgok az idöbe, szabin is kezdek agyalni hogy vegre talàn MOST ki tudok venni, es szèpen haladok mindennel es elöre is tervezek màr, ezen a ponton ---- azonnal elhalmoznak SOS, meg tegnapra kell, meg ég a hàz ha nem lesz meg- jelszavas, több napos izzaszto feladatokkal es belekezdesz ugyan, de màr küldik a következöt, aztan azt veszem észre, mit akartam en naiv? szabit? (Sàtàni nevetés ha ha ha ha haaa), mikor heti 7 napban kell lenni, hogy utolerjem sajàt magam es azon agyalok, talan ha ejszakankent is nyomom, de az nem a legjobb, ha masnapokon összeesek, de a masnap az meg kevés idö, es mièrt nincs klonom ilyenkor se, es ennyit a hétvégi igèreteimröl is a csalàdnak, akik kitartottak egész eddig hogy felre vannak téve, mert en is azt hittem hogy legalabb hétvégénk az lesz es megigèrtem. Es ezt igy most hogy akkor?
Màs meg itt lazàn szambàzgat vàsàrolni is, es àllitom még többet is keres.
Nem èrtek en màr semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!