Sikerült munkát találj az elmúlt 1 hónapban?
Figyelt kérdés
Jelenleg van munkám, de már 2 hónapja váltás mellett döntöttem. Kezdetben elég jó visszajelzések érkeztek a cv-re, viszont 3 hete csak ilyen e-maileket kapok vissza, hogy a kialakult helyzet miatt felfüggesztették a keresést.
Sikerült bárkinek melót találni mióta ez az egész tart?
2020. ápr. 2. 21:47
1/4 anonim válasza:
Nekem igen. Ha IT munkakörben keresel tesztelőként vagy fejlesztőként, akkor biztos fogsz most is találni.
2/4 anonim válasza:
Engem megkerestek állásajánlattal, nem is rosszal, pedig semmire nem jelentkeztem, viszont ott én mondtam vissza, hogy most túl kockázatos a helyzet, esetleg a vírus lecsengése után keressenek újra. Szerintem most te se kockáztass, ha amúgy stabil helyed van és csak jobbat akarsz, ilyen időszakban a próbaidő még nagyobb kockázatot jelent, bármikor megélhetés nélkül maradhatsz. Nem tart örökké a vírus.
3/4 anonim válasza:
Milyen jellegű munka? Azt vettem észre, hogy az élelmiszeripari cégek most nagyon termelnek, mert elhordják a cuccokat. Egy haverom pl. fél éve nem kapott állásajánlatot, de az elmúlt 2 hétben 3 helyre is felakarták venni.
4/4 anonim válasza:
Sjanos nem :(
Aki tud 25 éves nőnek Miskolcon vagy környékén állást írjon.
Érettségi és két szakma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!