Ha home officeban vagyok és nyomtatni is kell, nem evidens hogy a cég beszáll a nyomtatási ktg-be?
Figyelt kérdés
Mert az oké hogy laptopom amúgy is van (saját...) netem amúgy is van (saját...) ezekbe a cég nem száll be, mondván amúgy is van.
De printer már miért lenne evidensen otthon (mondjuk van...) de azért a festék???
Már két teljes patront elnyomtatttam és azért 4000 ft egy patron...
Most lehet mondani vegyek lézert koé az alsó hangon egy 20-as bele a toner 10-15.000....
ezekbe a költségekbe a cégnek nem illenék beszállnia?
És akkor még a papírról nem is beszéltem. Egy csomag 1000 ft. Már csak hab a tortán.
2020. márc. 26. 08:22
21/22 anonim válasza:
A te munkádat neked kell tudni, hogy tudod megoldani, nekem ilyen nyomtatóm van, azért vettem, mert amúgy is használom magáncélra, jó minőségű, megbízható, csak egyszer kell megvenni, a toner meg olcsó bele és sok nyomtatásra elég. Ha nincs tököd a főnök elé odaállni, akkor fizetsz tovább, ha hülye vagy, akkor sokat, a te pénzed. Ha meg csak morogni akarsz valami kamukérdéssel, akkor jó szórakozást hozzá.
22/22 anonim válasza:
Engedjétek el. Ez csak a munkaügyis troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!