Ha valóban akkora problémák vannak a járvány miatt, akkor miért kell dolgozni egy cementgyárban, több multinál, mind a mai napig?
Figyelt kérdés
Eddig az Opel, Suzuki, Audi lépte meg a leállásokat, ők rájöttek hogy hanyagolható ilyenkor a munkavégzés, de a többi diplomás, elvileg igen okos gyárigazgatók miért nem veszik a lapot, mondjuk egy műanyagfeldolgozó üzemben, vagy olyan helyeken ahol százak dolgoznak? Nálunk aktívan folyik a munka, és egy műszakban becslések szerint kicsivel 300-an dolgozunk, az emberek köhögnek, orrukat fújják, és ugyan lázuk nincsen, de kitudja kinek milyen az állapota.
Ha belépek a facebookra mindenki azt szajkózza maradjál otthon, ezekkel miért nem foglalkoznak az olyan vezetők, akiknek százak ezrek dolgoznak? Ha valaki összeszedi a vírust azért mert még ilyenkor is dolgozni járt az kinek a hibája volna?
2020. márc. 23. 13:18
11/12 anonim válasza:
Azért, hogy legyen fizetésed, és tudj ételt venni magadnak, azért!
12/12 anonim válasza:
Hasonló kérdést írtam ki én is pár napja,fel voltam háborodva ezen,de szerencsére az én cégem bezárt(dENSO).Mivel kb. 5 ezren vagyunk ott,nem mert kockáztatni.Legutolsó napon derült ki,h már vtak bent fertőzöttek.Ha nem állt volna le,vmilyen módon,akár pénzzel lefizetve,táppénzre mentem vna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!