Kinek ilyen tökkelütött még a meló helye?
Ha atom bomba robbanna is dolgoznunk kellene... Max adnak védő felszerelést hogy azt higyjük érünk valamit mi biorobotok.
Nálunk beközölték hogy ha kijárási tilalom lesz akkor se zárunk be pedig elektronikával foglalkozik 99%-ban a cég...1% a felmosók és tisztító szerek
Szóval nem raktár, gyógyszertár vagy élelmiszer bolt...
(Egy kétségbeesett nő személy kérdése :'D )
"Ha kijáráso tilalom lesz ami várható akkor köteles lesz elengedni és táppénzt fizetni."
Ezt honnan szedted, a kijárási tilalom nem azt jelenti, hogy munkába sem mehetsz.
Nálunk is menni kell dolgozni, pedig irodán dolgozunk. Az otthonról végezhető munka ugyan technikailag megoldható lenne, de központilag ki lett adva, hogy nem engedélyezhető, ezért ugyanúgy be kell járnunk, mint eddig.
Amíg nem betegszünk le, addig nem lehet távol maradni a munkahelytől, csak azt nem fogják fel, hogy mire tüneteket észlel valaki magán, addigra már valószínűleg lefertőzte a teljes irodát. Szóval ha az egyikünkről megállapítják, hogy beteg, akkor lehet, hogy házi karanténba kényszerítenek majd mindenki mást, akkor viszont majd SENKI nem fog dolgozni, mert ugyebár azt mondták, hogy otthonról nem lehet... :D
15
Jah de inkább éhes legyek mint halott ...
Kellemetlen mert nekem elég sok megtakarításom van mert még diákmunkábol is maradt félrerakott pénz ami nem számlákra v anyukámnak adtam. Úgyhogy tudnék ellenni egy darabig belőle sporolva is.
De kb feldughatommagamnak ha jön a válság és elértéktelenedik a pénzem és alapanyagár növekedés lesz még a virus után is. Vásárloink is megcsappannak. Csak amig valaki otthon döglik kamu táppénzen én bent szívok...
Igy is ugy is sz@r...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!