Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti haza szoktátok vinni a munkát?

Ti haza szoktátok vinni a munkát?

Figyelt kérdés
Én, amint kilépek a munkahelyem ajtaján, csak a magánéletemre koncentrálok. Abszolút nem is gondolok a munkahelyemre. Ti hogy vagytok ezzel a tèmával kapcsolatban?
2020. márc. 16. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Én is hasonlóan vagyok vele. Dolgoztam olyan cégnél ahol elő volt írva hogy itthonról is kell dolgozni. Ott a munkaidő is rugalmasan volt kezelve, tehát heti 1 olyan napom volt amikor csak délelőtt 10 ig kellett bent lenni, és ami olyan feladat volt amit itthonról is meglehetett csinálni leginkább az adminisztráció azt itthon kellett letudni a hét végéig. Akkor az időmet is úgy osztottam be ahogyan akartam vagy tudtam. De belefáradtam ebbe mert itthonról elég rossz volt dolgozni főleg neki állni. De ott ez volt a módi.
2020. márc. 16. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

soha.

Persze van az a pénz amiért haza vinném, de annyit még sosem kerestem. :D

2020. márc. 16. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is teljesen kikapcsolok általában. Ritkán fordul elő, hogy otthon vagy hétvégén is foglalkozzak vele, tényleg csak akkor, ha kritikus. Egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen alkalom volt az elmúlt pár évben.

Szoktam otthonról dolgozni, most is fogok pár hétig, ez persze teljesen más és több önfegyelmet igényel, hajlamos vagyok a laptop előtt felejteni magam.

2020. márc. 16. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Korábban nem vittem haza, aztán lett egy helyem, ahol olyan szintű bullying és dedó volt, hogy nem bírtam otthon sem fellélegezni, sírva értem haza és gyomorgörccsel indultam el.

A mostani helyemen ilyen nincs, nagyon szeretem, viszont mivel új vagyok a szakmában, folyamatosan kapok olyan feladatokat, amik számomra gondolkodtatóak, érdekesek. És az ilyen témákra mindig is rácuppantam, ezért gyakran van úgy, hogy maradok még benn befejezni a feladatot vagy hazaviszem a gépet és hobbiként utánanézek dolgoknak meg ötletelek a témával kapcsolatban, mert szeretnék tanulni belőle.

2020. márc. 16. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Volt, amikor igen, ma már nem, fölöslegesnek vélem.
2020. márc. 16. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha akarom se tudom hazavinni.
2020. márc. 16. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, itthon megvár az türelmesen.
2020. márc. 16. 16:45
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Még eleinte igen, de már nem. Kivéve, ha valami extra határidő van, vagy valaki épp munkaidő után hív telefonon, de egyébként már nem izgulok ilyeneken. Azt a kevés szabadidőmet igyekszem beosztani, sokszor nem is tudnék munkával foglalkozni már.

Inkább bent vagyok 1 órával többet a munkahelyen, ha sok a meló, de én ha egyszer hazajöttem, akkor már nem foglalkozok vele.

2020. márc. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!