Aki daganatos megbetegedésének kezelését nem kezdi el, mert a munkahelyen nem örülnének a hiányzásnak al felfogja hogy épp öngyilkosságot követ el?
Azért nem kezdi el a diagnosztizáltan szövetmintával igazoltan rosszindulatú daganatának kezelését (műtét) mert ez több hetes hiányzással járna a munkahelyről és jaj a főnök mit szólna meg kirúgnák stb.
Felfogja vajon hogy ezzel a halogatással nettó öngyilkosságot követ el éppen? A daganat terjed áttétet képez nem lesz kezelhető, eredménye halál.
Mindez azért mert jaj mit szól a főnök ha nem jövök be.
????
Nem értem.
nem vagyok én őrangyal. Felnőtt ember van családja majd az elmondja neki.
Meg az orvos is elmondta már. Ha annak nem hisz kinek hisz?
mert ha életben marad, de kirúgják, és mehet hajléktalannak, az mennyivel jobb?
nem azt mondom hogy nem ennek az iszonyú országnak a lelkén szárad majd a halála, de ez ilyen két rossz közül az egyiket választás...
"mert ha életben marad, de kirúgják, és mehet hajléktalannak, "
De miért menne hajléktalannak? Itt él Bp-en kétmilliós város csak talál valamit.
Millió hely van nem csak ez a trágyadomb.
Nem Szibériában él ahol 500 km a legközelebbi település.
"mert ha életben marad, de kirúgják, és mehet hajléktalannak, az mennyivel jobb?“
Ja és te melyiket választanád? Halottnak lenni, vagy élő hajléktalannak lenni? Gondolom akkor te csakis az előbbit nemde?
Magad írtad!
A kezelés nem egy folyamatos dolog. 2hetenet 1alkalom pár órás.
Ha betegség miatt rugjákki akkor perelhet a munkaügyin elég valószínű,hogy nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!