Paradicsom31 kérdése:
A rendőrség milyen esetben, és milyen összegben téríti vissza a szemüvegem árat?
Figyelt kérdés
Most csináltatok szemüveget, ami nekem mindennapos használatra szükséges, tehát nem csak monitor előtti szemüveg.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen papírt kell beadnon, ahhoz, hogy visszatérítse a szemüvegem árának egy részét, illetve jogosult vagyok-e rá úgy is, ha mindennapos használatra kell a szemüveg? Szemüveg áráról is függ? A szemüvegem 39.000 forintba fog kerülni, így ez elég sok kiadás nekem úgy, hogy egyedül élek albérletben, és magamat tartom el cirka Riaszos fizetésből. :/
Köszönöm szépen a segítséget!
2020. márc. 3. 18:28
11/12 anonim válasza:
En nem vagyok rendor megis leesett hogy a kérdező viszont a rendorsegen dolgozik.
Kerdezd meg a felettesed. Egyebkent tényleg van ilyen, jar valamennyi tamogatas a szemuvegre.
12/12 anonim válasza:
Persze, aki ismer rendőröket, annak leesik már abból is, hogy egy nekifutás nem elég, hogy emberi nyelven leírjon egy helyzetet. Bezzeg ha hivataloskodó igenévzáport kellene költenie róla, az menne tényszerűen is! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!