Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek mi a velemenyetek az...

Nektek mi a velemenyetek az olyan emberekről akik szerint a diploma nem ér sokat mert már csomó embernek van?

Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 16:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
43%
Az, hogy akik ezt mondják azoknak nincs és a diplomás embereket utálják, amiért kiszorítják őket a piacról. Általában az OKJ-s prolik hőbölgik ezt.
2020. márc. 2. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy ostobaságot mondananak.
2020. márc. 2. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

A diploma sokat ér.

Aki mást mond, hazudik.

Egy jobb pozícióra, még ha belépőszintű, akkor is a diploma a beugró.

Olyan, mint az egyetemi vizsga, ahhoz,hogy vizsgára megess, teljesítened kell a beugrót.

Ha nincs diplomád, akkor az önéletrajzod a kukában landol.

2020. márc. 2. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Ajánlom nekik, hogy legközelebb olyan orvoshoz menjenek, aki nem járt egyetemre, mert tök felesleges, youtube-ról is meg lehet tanulni műteni.
2020. márc. 2. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ, én pl diploma nélkül berántok 500 nettót havonta, van aki avval felét se. Szóval elég relatív az értéke.
2020. márc. 2. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Én nem azt mondom, hogy nem ér sokat, mert például azért jár a tisztelet annak aki egy orvost el tud végezni, én bevallom, nem tudnék.

Én csak annyit mondom, hogy nincs rá szükségem, tökéletesen megvagyok nélküle is és bőven eleget keresek.

2020. márc. 2. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Az a véleményem, hogy egy tudatlan és tájékozatlan idióta, akivel nincs értelme leállni vitázni a témában. Ezért nem is foglalkozom vele
2020. márc. 2. 17:40
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Részben van benne valami, de az ilyen, és hasonló beszólások, leszólások degradálnak le mindent, és nem csak a diplomát.
2020. márc. 2. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Kezdjük ott, hogy alapból nem létezik "A diploma". Ez nem egy egységes papír, hogy "diplomás vagyok" hanem igazolása annak, hogy te megszereztél egy adott végzettséghez járó tudást. Ami vagy ér valamit vagy nem, attól is függően hogyan menedzseled saját magad.
2020. márc. 2. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Semmi. Joguk van bármiről véleményt alkotni - hasonló módon, mint ahogyan a diplomások nyilvánulnak meg a saját szemszögükből a diplomával nem rendelkezők irányába. Az már egy újabb történet, hogy ki miért (nem) ért ezzel a véleménnyel egyet.
2020. márc. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!