Inflációt sem haladja meg a nettó emelésem, egyedül vagyok ezzel?
Br 5% volt az emelésem, az infláció felette van, mit mennyit kaptatok?
(Raktárban dolgozom, netto 209 volt tavaly az átlagfizum)
Ezt le kell nyelni, vagy menni?
Ezt is szabályozhatná az állam azért, hogy nettó legalabb az inflációval kéne emelni, bár butaság tudom..
10#
Ki mondta, hogy csak agyatlan biorobot lehet az ember? Ki kell tanulni egy szakmát, egy jó víz, gáz, villanyszerelőt, egy hidegburkolót itthon is nagyon jól megfizetnek, külföldön meg méginkább
8% emelést kaptam, így lett a nettóm pótlékkal 170.
Azt mondjuk nem értem, hogy nettó 200-al egy raktárosi munkánál hogy lehet panaszkodni.
12.06
Aki itthon biorobot, az azért biorobot mert nem ért semmihez. Az pedig külföldön is csak biorobot lenne.
13# miből gondolod hogy ez a végzettségem? :D
Egyértelmű hogy nem ilyen melóra mennék ki...
12#
Szinte mindenhol ilyen fizetést kínálnak, nem értem miért számít olyan jónak..
#13: Nem feltétlenül. Szakmával nálunk sokan szakmunkás minimált kapnak, esetleg kicsit felette. A mostani cégemtől az elmúlt pár évben néhányan elmentek külföldre és mérföldekkel jobban élnek.
Egyszerűen a környékünkön a cégek egymással közreműködve lent tartják a fizukat. Ezek a srácok mehettek volna más városba is itthon, csak akkor az elszállta albérletárakkal szívtak volna. Kint meg rengeteget tudtak félretenni és az itthoni lehetőségeikhez képest luxusban élnek.
#15: Felénk az átlag szakmunkás 200 nettó alatt keres. Balaton alatti rész.
Ráadásul 200-ból saját lakással simán jól lehet élni. Olcsó albérlettel sem rosszul.
De aki betanított szalagmunkás, az miért ezt a munkát végzi? Mert annyi dologhoz ért és annyi szakmája van?
Azt mondod, hogy a betanított szalagmunkások külföldön HÚÚÚ de jól élnek? Na ne mond! Őket ott se fizetik meg.
Igen!
Ha valahogy szabályozva lennének az albérlet árak akkor frankó lenne!
Engem se érdekelne akkor igazán hogy halo mégis mennyi az emelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!