Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy csinos nő sokkal könnyebbe...

Egy csinos nő sokkal könnyebben el tud helyezkedni, mint más?

Figyelt kérdés

Én diplomával, nyelvtudással is kb. örülhetek, hogy hónapok után felvettek egy helyre 3 műszakban szalag mellé. Kb. 150-et viszek haza.

Egy csomó lány ismerősöm meg érettségivel 18-19 évesen simán kapott tök kényelmes irodai munkát ahol a 8 órából ilyen 2-3 órát dolgozik, a többi időben neteznek, beszélgetnek, stb.

És simán megkeresnek 200 körül, de inkább még többet.

Hogy van ez, ennyire csak a külső számít manapság?

2020. febr. 10. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

2. "Olyan irodai munka, ahol semmit sem kell csinálni, nincs. Miért fizetne bárki is komoly pénzt azért, hogy csak üldögéljen a munkavállaló? " - Hidd el, hogy van! Egy volt 40 éves kolléga már 20 éve dolgozik ugyanott, előttem volt az asztala és egész nap láttam mit csinál: bejött, megreggelizett, majd elolvasta a híreket, nyomkodta a telefonját kicsit illtve netezgetett a gépen, elment ebédelni, visszajött, folytatta a netezést, mjd meguzsonnázott, még kicsit netezett és elindult haza. Heti 1-1,5 óránál többet nem dolgozott. Igyekezett minden munkát másra tolni, illetbe hogy az nem az ő feladata, de közben mindig előtte volt egy papír és toll, hogy a főnök előtt a látszatot fenntartsa.

Szerintem egy szép nőnek jobbak az esélyei. Önéletrajzon és az interjún is érdemes csinosan megjelenni. Akárhogy is nézzük, mindenki szívesebben tölti az idejét egy magára valamit is adó emberrel, mint egy kevésbé csinossal. Ugyanakkor az is lehet, hogy nem piaképes a diplomád.

2020. febr. 10. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Van egy kolléganőm, aki azért festi szőkére a haját, hogy hülyébbnek nézzen ki, mert tudja, hogy a legtöbb esetben a nőket nem az eszükért léptetik előre.
2020. febr. 10. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Én jól nézek ki, és hülye sem vagyok, sőt nem 8 általánosom van... Hol az én irodai munkám??? 😂 Egyébként mikor állást kerestem kaptam olyan ajánlatokat, hogy extra szolgáltatásért eltartanának meg ilyenek, hát inkább elmentem gyárba dolgozni aztán ahhoz se a csöcsöm nem kellett senkinek az arcába tolnom, sem mást... :D egyébként nálunk átlagos irodisták vannak, talán 1-2 kivétel van ott, aki nem a diplomája miatt kapott munkát. Az egyik pincér végzettséggel van irodai munkán. Ez van. :D nem feltétlen kell jól kinézni, elég ha nő, vagy valaki olyan rokona..
2020. febr. 10. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Igen, egy szép nő könnyebben megkap bármit.
2020. febr. 11. 06:31
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

"Szalag mellett három műszakban többet lehet kapni nettó 150-nél."

Tapasztalatból mondom, hogy sajnos nem.

2020. febr. 11. 11:13
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem hiszek ebben, alacsony, 100 kg feletti nő vagyok, nem igazán szép, de piacképes diplomám van + mester.

4 év tapasztalattal bruttó 800 a fizetésem.

26/N

2020. febr. 11. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

2: 150 felett lehet keresni, mi? Én is 3 műszakban vagyok, de mégis 130-at kapok.. nos?:D

16: Neked mégis mi a munkád, hogy ennyit keresel? Én már a 200-nak is örülnék mikor a belem is kihajtom.. 23/N

2020. febr. 22. 07:21
 18/19 anonim ***** válasza:
41%
Hol lehet 130-at keresni 3 műszakban? Én egy 100-assal többet kapok, és nem Budapest.
2020. febr. 22. 16:46
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
18: Szolnok megyében lakok, egy kisvárosban. Sajnos nem hazudok, 3 műszak, de van, hogy 127-128ezer.. vicc
2020. febr. 22. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!