Hogyan "élvezzem" a munkát mostantól?
Figy mos tmég 1-2 évig felesleges sulis köröket húzni csaka zért hogy ne kelljen dolgoznod butaság. A szüleid felé meg rohadtul nem fair hogy eltartatod magad csak mert nem élvezed a munkát.
Én az itthon gépezgetésből kezdtem bejárni 10 órás munkanapra és vállalkozóként itthon dolgozni, me gkell mondjam az elején nemm voltam jól, minden kellékbe beleettem, mert lent volt a vércukrom a koránkeléstől (még jó hogy kajával dolgoztam) nap végére rongy voltam, de szép lassan otthonossá vált. Igazából amíg nem tudod mi hol van, mindent kérdezned kell hogy kell és rá vagy utalva ismeretlen kollégákra addig nagoyn kényelmetlen de ha belakod már jó, csak az nem biztos hogy 1 hónap.
Fura amúgy mert én a sulit jártam így végig, hogy csaka z órát néztem hogy eltelt e már ez a hülyeség, és a munkámban szinte alig néztem rá.
Ne bizonyíts rá a boomerek hülyeségére, hogy ennek a generációnak büdös a munka, légyszi, de keress egy oylan amit nem utálsz, mert amúgy ez nem olyna hogy van a MUNKA és az olyan amit próbáltál, minden munkahely más, keresd meg ami a motivál.
Nem egészen értem, azt írod, suliban tök jól elvagy.
Ott nem másnak kell dolgoznod (azt csinálni amit más mond), nem kell korán kelni, stb.?
Egyébként annyit tudok tanácsolni, hogy olyan munkát keress, ami érdekel is, mármint személyesen érdekel. Úgy teljesen jó. :)
A korán kelésre nem tudok sajnos mit mondani, az nálam is borzalmas kínszenvedés, egész héten kimerült és fáradt vagyok. Állítólag léteznek munkák, amikhez nem kell korán kelni... (Csak akkor olyan partner, gyerekek, barátok, stb is kell, akik mind délutános munkát tolnak, ez meg elég irreális.)
#2 vagyok
Annyira nem más a munka, ami különbség van, abban szerintem milliószor jobb dolgozni mint suliban r0hadni. :D
De légyszi mond már el miben más :D Mert akkor könnyebb segíteni. Csaka zt mondod hogy más és meg kell szoknod, mi az amiben az??? MI? :D
Mert mi most így azt éljük meg hogy ugyangúy bemész egy helyre, ugyanúgy ott vagy fix órát, csak a suliért te fizetsz (vagy a szüleid, esetleg állam) a munkáért meg te kapsz fizetést
Ha kell még egy szakma akkor kell és végezd el. Ennyi. Egyébként meg a sulit és a munkát is valahol magadnak csinálod, illetve magadnak is, ez nem ellentmondás, hanem ez ilyen, ez kölcsönös dolog. Egyik sem baj a két hozzáállás közül, az sem ha magadnak csinálod és az sem ha másnak, mert a tevékenység az hasznos. Legjobb ha mindkettőt figyelembe veszed, és részben élvezed a munkádat legalább valamennyire és tudod azt is, hogy a jól végzett munka az jó a kollégáknak és a cégnek is. Teljesen rendben van a cég szempontjait is figyelembe venni.
Azt meg majd megszokod és kitapasztalod magadnak ami a munkával jár. Nyilván más mint iskolába járni, de nem egy feltétlenül rossz dolog. Iskolában és munkahelyen is ugyanúgy együtt vagy másokkal, végzed azt amit kell, csak más a konkrét tevékenység. A szünetekben meg ugyanúgy beszélgetsz, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!