Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A gyerek szombati szalagavatój...

A gyerek szombati szalagavatójának mi köze egy felnőtt ember hétfői munkavégzéséhez?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok hülye csak hogy nem értem az összefüggést.

Egy kollegám ma nem jött dolgozni. Indoka:a gyerekének szombaton volt a szalagavatója.

Biztos én vagyok csak hülye és nem értem: egy szombat délutáni kb 1-2 órás rendezvényen való részvételnek mi köze a hétfői munkavégzéshez?

Főleg hogy közben ott volt a (nyilván szabad) vasárnap?

Mert én meg színházban voltam szombaton, az is volt 2 órás-akkor én se menjek be ere hivatkozva?

2020. jan. 27. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi magyarázatot nem kell adnia arra, hogy miért van szabin (főleg egy napról van szó).
2020. jan. 27. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki se mondta hogy csinald a dolgait, ha meg a fonok mondta akkor meg amugyis csinalnal mast.
2020. jan. 27. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek egymás bérpapírjait is áttúrják, vagy mi? Én se szoktam kiplakátolni a folyosóra, hogy "szabin leszek", csak szólok a kollégáimnak hogy nem jövök x napon.
2020. jan. 27. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, munkara, kerdezo!
2020. jan. 27. 15:37
 15/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
77%
Figyelj, öcsém, ha én szombaton rendesen bekúrok, de tényleg izomból vedelünk, nem úgy, mint a kislányok, meg a b**ik, na akkor én még kedden se szoktam dógozni menni.
2020. jan. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!