Nagyon érdekelnek a filmek, hova menjek tovàbb tanulni?
Kiskorom óta nagyon érdekelnek,imádom a filmeket,annyira eltudnak repíteni egy más világba,hogy ugyanezt akarom én is tenni másokkal.
Renegetegszer végiggondoltam,hogy mivel is szeretnék foglalkozni,de ez vonz a legeslegjobban.. :/,viszont tudom,hogy Magyarországon nem örvend csak sikernek a filmipar.
Bármilyen munkakör érdekelne,ami a filmezéssel kapcsolatos: operatőr,rendező,utómunkás szinte bármi..
Hol tudnék jobban belemélyülni ebbe és megvalósítani az àlmomat?
Kapcsolatok nélkül nehéz. Hiába végzel el pl. egy kommunikáció és médiaszakot, ha nincs hátszeled a diplomád ott fog porosodni a polcon ahogy a többi hasonló végzettségűnek.
Én a helyedben a színészettel, majd a szinkronszínészettel próbálkoznék, esetleg nézegetném a csatornák karrier oldalát és ha bejutottam bármiyen munkakörben akkor ott belül érdeklődnék a lehetőségekről és építeném a kapcsolatrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!