Érdemes nemzetközi fuvarozásba bele kezdeni 22 évesen furgonnal?
sajáttal ne kezdj. először alkalmazottként kezdj. ha odamész ahová írtad nagyon befolyásolja, keveset leszel otthon. ha otthon akarsz aludni gondolkodj el a buszozáson.
ha van kérdésed írj pm-t :)
egy logisztikus
Lassan ugyan annyi leszek mint te,én nem a pénzért akarom ezt csinálni,nem fizet annyit hogy megérje távol lenne főleg olyantól akit szeretünk ezt később általában szerintem meg bánja az ember,leginkább én is csak azért akarom ezt csinálni mert szeretek vezetni,szét akarok nézni a világ körül ha esetleg lesz egy barátnőm akkor őt is el vinni,esetleg pár hónapot kettesben utazni így,új emberek megismerni,stb..
De ezekután be fejezem, pár év múlva sajnos ennek a munkának lőttek az új szabályok miatt.
Először egy futár cégnél próbálkozz kicsi gyakorlatot szerzel,aztán nyáron mehet a nemzetközi,ez a munka arról híres hogy nem vagy otthon van hogy hétvégén is kint kell maradni,ez egy külön életforma ami mellet nem nagyon tudsz tervezni,sok helyen hajtani kell,éjjel-nappal,nagyon kevés cég van ahol nem hajtanak,érdemes ki próbálni de nem a pénz miatt,inkább akkor a kamionozást javaslom, napi bejárós is van vagy hetelős esetleg 2 hét munka 2 hét pihi 320-350000Ft de ezt napi bejárással is meg lehet keresni esetleg még többet is, furgonozással 250-400000ft fogsz keresni ahogy már mondtam pénzért nem érdemes ezt csinálni.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!