Miért mászik rám mindig az egyik kollégám? Nekem eddig nem tetszett de most már egyre többet gondolok rá.
Figyelt kérdés
2 hónapja dolgozom ezen a helyen ő már régtol itt dolgozik. Reggel belépek az ajtón már jön oda hozzám és velem foglalkozik. Engem eddig nem érdekelt de tegnap mikor nem látott minket senki megcsókolt azóta csak rá gondolok.
Na én nem tudom hogy mindenkivel ezt csináljae vagy csak velem. Attól félek kihasznalna vagy nem tudom..
2020. jan. 15. 08:47
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan lapozz tovabb, jo nagy kamu kerdes.
2/4 anonim válasza:
Ha már úgyis bárki megcsókolhat, megkettyinthet, miért nem kérsz érte pénzt?
3/4 anonim válasza:
Beszélgess vele, találkozzatok, randizzatok. Akkor majd kiderül. Tudsz róla valamit? Ha egyedülálló, akkor oké. Mondjuk, ha még soha nem hívott el sehova, csak úgy megcsókolt, akkor eléggé gyanús, hogy csak szórakozni akar egy kicsit.
4/4 anonim válasza:
Fura, hogy szinte minden nap van itt ilyen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!