Hogyan tudnék gyorsabban gépelni ha alapból egy mindenben lassú ember vagyok?
Figyelt kérdés
Most egy olyan munkám van ahol üzeneteket küldök embereknek. Teljesítményre fizetnek. Nem vagyok megelégedve, túl lassú vagyok. Kevés lesz a pénzem. Pedig itt aki gyors az sokat kereshet. Hogyan legyek gyorsabb? Meg ez egy jó munkahely legalább nem segédmunka vagy gyár. Azokat nem szeretem. Meg ott is lassú lennék. Mindig az vagyok.2020. jan. 8. 20:55
1/3 anonim válasza:
Alapból én sem mondanám magamat pörgős embernek. 9.-ben elkezdtem heti 2 órában gépírást tanulni (10 ujjas vakírás), nem is gyakoroltam többet mint az órai. Ugyanennyi volt az óraszámom 10 és 11-be is. De 11. végére már majdnem 3.000 karakter/10 perc sebességem volt. Szerintem ha gyakorolsz akkor akár egy év alatt is simán elérheted ezt - mint mondtam, én heti 2 órában 3 év alatt értem el. Azóta nem gyakoroltam, de nagyjából tudom tartani ezt a sebességet.
3/3 anonim válasza:
Gyakorolni kell, nincs titka. Mint az életben kb mindenre ez jellemző..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!