Cloudworks chat moderátor munkánál ha lassú vagyok akkor kirúgnak? Valaki csinálta már ezt a munkát?
Én egy ígéretesnek tűnő hirdetésükre jelentkeztem, aztán kiderült, hogy szexchatelni kell. Mondom köszönök, de nem. Ebből kiindulva el lehet képzelni az egész cég színvonalát, nekem ehhez nincs gyomrom. Nem tudom így mennyit fizet, talán elküldött üzenetenként kapsz asszem. Ha megerőltető, hagyd ott szerintem, gyanítom, hogy nem ebből élsz meg havonta.
19f
Ugyan nem a kérdésre válaszolok, viszont a témát illetően nekem is lenne kérdésem azok felé akik ezt elkezdték és van benne tapasztalatuk. Most vágnék bele kiegészítésként.
1. Mennyire megbízható a cég?
2. Tényleg fizetnek vagy valami kamu az egész?
Csak mert a hirdetés szimpatikus volt, de az e-mail igencsak AI által generált hablatynak tűnik. Azon belül nem rossznak, csak ez bennem aggályokat kelt, hogy nem valami átverés-e ez az egész vagy adathalászat...
Írhattok privátban is. De csak releváns válaszokat várok olyanoktól akik belevágtak.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!