Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek mièrt elnézőbbek...

Szerintetek mièrt elnézőbbek a munkatársammal szemben?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, a munkájára nincs panasz. Nálunk havi szinten értèkelik a dolgozók munkáját. Minden hónapban csak az ő munkája volt értékelve. Ha nem is volt a jelöltek közőtt, utolólag kijelentették, hogy ő nyert, csak valami hiba becsúszott. Mikor csoportvezetőt kellett választani, ráesett a választás. Mikor ki kellett valaki mellett állni, akkor őt támogatták. Mikor új főnököt kellett választani, akkor ő rá esett a választás. Én elismerem a munkáját, féltékeny se vagyok rá, de kemény munkával, én olyan sebbeket szereztem, hogy volt olyan, hogy alig tudtam összekaparni magam. Akkor úgy kèrdezek, hogy ha egy embert ìgy kiragadunk, akkor a többi ember mit érez, aki becsületesen dolgozik?
2020. jan. 7. 08:43
 1/6 A kérdező kommentje:
*között
2020. jan. 7. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés infó ehhez.
2020. jan. 7. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindketten nők vagytok?
2020. jan. 7. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy benne meg van az a plusz, ami belőled hiányzik. Nem feltétlenül a munkamennyiségre gondolok, hanem az emberségére, a belső kisugárzására, a motivációs készségére, stb....

Nehéz ezt elfogadni másoknak, de ha mindenféle ráhatás nélkül a többiek mellette álltak ki, akkor valószínűleg ő az alkalmasabb emberileg.

2020. jan. 7. 08:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Ő férfi, èn nő.
2020. jan. 7. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs jutalmazás vagy ilyesmi, de azért érezhető, hogy van egy hierarchia, amivel nekem nincs semmi gondom. Van pl. egy olyan ember a munkahelyemen, aki elég határozott, bírja mindenki és jogos is, mert talpraesett és segít lazán jó pár embernek. Teljesen érthető, hogy őt valamilyen szinten máshogy kezelik, mint engem, aki hiába dolgozik ugyanúgy a saját munkakörében, de negyedannyi ideje vagyok ott és érthetően eddig kevesebbet bizonyítottam. Mögötte évek vannak, mögöttem másfél.

Azt viszont nem értem, hogy milyen sebeket szereztél?

2020. jan. 7. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!