Milyen munkát végezhetnek a megváltozott munkaképességű emberek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 16:30
1/7 anonim válasza:
Attól függ melyik képesség változott meg. Eddig azt hittem nincs hülye kérdés, csak hülye válasz. Neked sikerült erre rácáfolni.
2/7 anonim válasza:
Aki vak, az nem mehet olyan helyre, ahol látni kell. Aki nem hall, az nem lehet pl telefonos. Akinek nincs lába, az nem lehet versenyfutó, stb.
Ebböl is láthatod, nagyon nem mindegy, mi az illetö baja - ettöl függ ugyanis, hogy mit tud mégis csinálni!
3/7 anonim válasza:
#1 : :-DDD
Az év eddigi legfrappánsabb kommentje. :)
4/7 anonim válasza:
Vannak védett munkahelyek az országban, van lehetőség (bár minimális) távmunkát végezni, régebben volt, hogy cipészeti, virágkötői tevékenységeket végeztek, ma inkább irodai admin, számítógépes feladatok, bedolgozói tevékenységek vannak.
5/7 anonim válasza:
Stephen Hawking mit is dolgozott? Például olyat.
6/7 anonim válasza:
Itthon semmilyet. Tapasztalat. Még csak vak vagy süket sem vagyok, "csak" súlyos szorongásos/depressziós pánikbeteg, 4 éve nem bírok munkát találni, pedig felsőfokú nyelvvizsgám van, emelt érettségim (jó diplomám nincs meg de azt is csináltam egy ideig, nem sok volt hátra belőle csak ugye mikor legyen súlyos beteg ha nem akkor...), meg egy vagon időm, annyi lenne az elvárás hogy tudjak itthonról dolgozni. Semmi. Le se tojják az embert, de persze az adót azt nekem is tolnom kell ugyanúgy, mikor semmit nem keresek.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jan. 2. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!