Nem. Egyetemre jártam nappalira. Nyáron diákmunkáztam. Amíg nem talàltam fix állást egyetem után, ismerősnél segitettem irodában. Pont egy éve dolgozok főállásban, tehát 24 évesen kezdtem.
25N
Idén márciusban kezdtem dolgozni főállásban, és májusban töltöttem be a 22-t.
Érettségi után elvégeztem a 2 éves pénzügyi-számviteli ügyintéző okj-t, aztán elkezdtem a mérlegképest (közben elkezdtem dolgozni is), de sajnos a vizsga még nem sikerült belőle.
Könyvelőirodában dolgozok, hát nem keresek sokat, jövőre elvileg emelést kapok és még úgy is kevésnek fog számítani a fizetésem. :D De majd szépen lassan csak jobb lesz.
22 fix állás lett
Ezelőtt még kozépsuliban anyu engedélyével 15évesen mentem először diákmunkázni bár akkor csak 6 órát lehettem 18 éves koromig aztán 18 felett mindent is elvállaltam rengeteg meg takaritással.
Mostani stabil helyen meg jobban érzem magam suli mellett sose volt biztos a munka és a kereset kicsit kikészített de muszáj volt
:)
22 vagyok, mindjárt 23. 2 és fél éve dolgozok a mostani munkahelyemen.
Igaz, én érettségi után nem mentem egyetemre csak okj-t végeztem. És volt 3 db 1-1 hónapos munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!