28 évesen sosem dolgoztam még, mik az esélyek?
Ezt nem teljesen értem. Miért mész fel pestre csicskázni 160-200 ezerért? Mínusz az albérlet és egyebek, amikre otthon nem kell költened...
Miért nem jelentett be a családod? Me a rák bajuk van?
Miért írod, hogy nincs tapasztalatod, ha egyszer van? Rengeteg. Egy teljes gazdaság minden tevékenységébe beleláthattál.
Iroda, kereskedelem, logisztika, stb... nyilván sok dologhoz kell a képesítés, de ahova nem, ott bizony írhatsz a tapasztalataidról. Önéletrajzban elég csak címszavakban a feladatkörhöz releváns infókat írnod. Motivációs levélben lehet kifejteni.
Amúgy milyen gazdaság ez? Mert nem mindegy, hogy a hátsókertben tartotok 20 tehenet és borjaikat a szarban, pár hektár szántó társaságában, vagy egy 1000+ hektáros komoly cég, ahol már fejőrobotok vannak, meg saját takarmánykeverő, 500 milliós géppark és RTK alapú precíziós gazdálkodás, mindezt felülről összefogva egy vállalatirányítási rendszerben.
Mi a kettő között vagyunk valahol, megyeszékhelyen élünk, kb 20 percnyire (25 km) van a falu, ahol van a cégünk.
Tudod pesten hova jutsz el 20 perc alatt?? SEHOVA! Mert autóval ugyan az egyik leggyorsabb közlekedni, de nincs parkolóhely! Marad a BKK vagy a bicaj...
Szóval van néhány elcseszett hely, nálunk is rengeteg a hitel és a lízing, de a termelés úgy megy, hogy nem tudjuk már hova tenni a pénzt. Az EU úgy megszór minket, mint ahogyan azt a világon sehol nem teszik. Mindenből van új már. Következő az lesz, hogy vagy felvásárolunk egy teljes gazdaságot, és így növekszünk, vagy állattenyésztésbe kezdünk (jelenleg csak növénytermesztés van).
Szóval a mezőgazdaságban rohadtnagy lehetőség van, és már rég nem a sárban dagonyázásról szól (vagy akinél még arról,az hamar el fog tűnni, mert elhúznak mellette az innovatívabb cégek).
A lányok... szerinted a csóró pesti panelproli kell a nőknek majd?? Mert szerintem nem. Jobban jársz, ha sikeres leszel, ésfelfuttatod a családi vállalkozást!
Ha van lehetőséged, akkor maradj benne! Képezd magad, járj egyetemre, vállalkozz és kockáztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!