Szerintetek fel kellene mondani?
1,5 éve dolgozom egy cégnél, viszont mostanában kezd feltűnni, hogy milyen rosszindulatú kollégákkal dolgozom együtt.
Nyitott irodában dolgozunk és a főnök is velünk van. Ő elég nagyhangú, olyan tipikus minden lében kanál. Mindent jobban tud a másiknál, mindent tud mindenkiről, mindig ítélkezik. Szerintem élvezi a konfliktust, illetve ő maga is generálja azokat.
Mivel elég nagyhangú és harsány, illetve igazi hangulatember, így sokszor behozza az otthoni gondjait az irodába és akkor az egész napra rá tudja nyomni a bélyeget. Kihangosítva beszél a családtagjaival, már szinte mindent tudok róluk. Minden második szava valami ocsmány káromkodás, tényleg mocskos a szája, mindenki hülye szerinte.
Szeret mások “háza előtt speregetni”, holott az ő élete is egy vakvágány.
Kivételezik, sutyorog a kis kedvenceivel, pletykál, igazi energiavámpír. Ha valaki kiteszi a lábát, ő az első, aki valami csúnya megjegyzést tesz rá és a többiek beleállnak ebbe az egészbe.
Sokszor mások külsejét kritizálja, miközben ő sem nyerne szépségversenyt.
Sokszor kedvesnek tűnik, de rájöttem, hogy a kedves érdeklődés igazából csak egy hátbatámadás előkészítése.
Egy főnök viselkedhet így?
Az enyém is pont ilyen.
Nem, nem viselkedhetne. Csak azt hiszi magáról, hogy mivel ő a főnök, mindent megtehet.
Egy normális cégnél az ilyet nem tűrnék.
Köszönöm!
Igazából ez egy normális cég, csak sokszor úgy érzem, az a fontos, hogy el legyen végezve a munka, az meg senkit sem érdekel, hogy kinek milyen a lelki állapota munkaidő alatt. Ameddig a munkával nincs baj, senkinek sem fog feltűnni, hogy az iroda egy süllyedő hajó.
Mert ki szeretne ilyen emberekkel napi 8 órát együtt tölteni?
És mivel a főnök amúgy végzi a dolgát, az senkit sem fog érdekelni, hogy amúgy bomlasztja a társaságot és így szerintem el lehet lavírozni.
uff
enyémis ilyenke már vagy 8 éve de végre elhúz nyugdíjba
nem nem kéne senkinek sem igy viselkedni
Mérlegelj hogy megéri e :) ha nem keress másikat,én szakmai fejlődés miatt maradtam egy ilyen arc alatt de nem jártam jól
soksikert!
Igazán irigylem azokat, akiknek ilyen problémáik vannak. Én a fizetésért járok be a munkahelyemre. Ha a fizetés jó, teljesen kizárom a kollégáimat és dolgozom. Ha nem jó, elkezdek másik munkahelyet keresni, ahol jobban fizetnek.
A kollégák meg úgy haverkodnak egymással, ahogy akarnak, nekem megvannak a magam barátai. Ők nagyrészt a munkahelyen kívülről jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!