El lehet szokni az emberektol- munkatol ha fel evig nem dolgozik az ember? Uj munka- felelem
Figyelt kérdés
Fel evig nem kellett dolgoznom, mert a parom keresetebol kkenyelmesen megeltunk, es most ugy alakult hogy ujra el kell kezdenem.. :( de annyira nehez, szinte panikrohamom van, ha emberek koze kell mennem, teljesen elszoktam.. normalis ez? Vissza lehet allni? Mar az allasinterjuktol is felek, meg hogy valamit elrontok probanapon vagy ilyesmi :(2019. dec. 20. 15:24
1/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Az a rendszer, amiben dolgozunk, az nem normális. De a rendszer azt akarja, hogy része legyél, és szinte minden ember támogatja ezt a rendszert, ahogy Te is.
2/7 Blade Bone válasza:
Csak azt tartsd szemelőtt, hogy jobban szeretnél élni és hogy mindenképp lépni kell, mert minél tovább halogatsz a pánik érzés annál erősebb lesz. Plusz mégegy tanács, a bizonytalan munkákat is kerüld, szóval ebben a helyzetben ne várakozz egy munkahelyre se, mert ezalatt az idő alatt is csak nőni fog benned a stressz... Az azonnali lehetőségeket kell megragadni amíg vissza nem rázódsz, aztán váltani ha arra van igényed.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, sokat segitett :)
2019. dec. 20. 18:51
4/7 anonim válasza:
Úgy küzdöttem le a pánikot, és a szorongásokat, hogy először egy olyan munkahelyet kerestem, ahol nem a fizu volt érdekes, hanem a hangulat, a jó légkör. Állatkereskedés! Imádom a kisállatokat, feltöltenek energiával, lehet őket szeretgetni, kicsit nyugtatgatni az egész napos nyüzsi után (a sok vevő... zaj... mindenki kopog az üvegen, zaklatják őket. Jó ha a gondozók kicsit megnyugtatják őket csendesebb időszakokban). Minimálbéres munka volt, a képességeim alatt (és a végzettségem alatt), de szuper 8 hónap. Utána váltottam felfelé, mikor már készen voltam rá. Kétszer annyi fizu - nagyobb nyomás, de már jobban bírtam.
Tudom még javasolni a gyerekfelvigyázást, a játékboltokat, művészboltokat, hobbiboltokat... az érdeklődésednek megfelelően.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jo otlet!:) en is kevesbe stresszes munkaval kezdem most! Szoktatom magam
2019. dec. 20. 18:55
6/7 anonim válasza:
El lehet. Most őszintén, csodálod?? Amilyen tróger munkáltatók és szemétláda emberek vannak, legjobb lenne, ha sosem kéne visszamenni közéjük. Hála istennek most megint olyan helyet fogtam ki, ahol egyedül dolgozok. Bár nyüzsgés van, mert pláza, de amúgy nincs mellettem se főnök, se kolléga. Bár ahogy elnézem, lassan verekszenek az ilyen helyekért. A legtöbb embernek a töke is tele ezzel a társadalommal.
7/7 anonim válasza:
Bele se lehet szokni soha. Max belefásulni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!