Ha kimegyek külföldre dolgozni, mennyi időbe telik összegyűjteni egy autóra?
Figyelt kérdés
Pl. Németországba valami szakképesités nélküli munkát. Úgy, hogy csak a megélhetésre kell költeni, és csak magamra.
Tudom, hogy nem lehet egy konkrét időt mondani, így leginkább tapasztalokra lennék kíváncsi, mindegy hogy az saját vagy egy ismerőséről van szó.
2019. dec. 20. 14:58
1/7 anonim válasza:
Ez nagyon helyfüggő. 4-600ezer forint egy hónapban, ha pl étteremben dolgozol akkor kapod a kaját de vonnak e érte le pénzt, szállást adnak e vagy milyet találsz és mennyiért, vannak e extra igényeid, buli, kaja, pia stb..meg milyen autót? Egy 250ezres suzukit vagy egy 8 millás audit?
3/7 A kérdező kommentje:
Egy középkategóriásat
2019. dec. 20. 15:42
5/7 anonim válasza:
Ahol én most dolgozom, 6 hónap alatt tudnék venni autót, úgy, hogy kényelmesen élek, bár nem eleresztve.
6/7 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy egy autót fenn is kell tudni tartani, egyébként az egyik legrosszabb befektetés és legnagyobb pénznyelő?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom
2019. dec. 21. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!