Mennyibe kerülne a cégnek azt mondani: „Kedves dolgozók, köszönjük az éves munkát, boldog karácsonyt és boldog új évet?
Állítólag nálunk azért nincsen a dolgozóknak semmi karácsonyra (ajándék, prémium, jutalom stb) mert nincs rá keret. Ezt most vagy elhiszem vagy nem ( a vezetőségi tagok olyan 400E m körül vesznek fel év végén karácsonyi jutalom címén...) de nem ez a kérdés.
Hanem az: „Mennyibe kerülne a cégnek azt mondani: „Kedves dolgozók, köszönjük az éves munkát, boldog karácsonyt és boldog új évet? „
Mert mi, a dolgozók még ezt se kapjuk meg, pedig ez aztán semmibe se kerülne. Csak figyelmességbe, de még az sincs.
hát épp ez lenne a lényeg, hogy ha nem őszinte akkor elcsépelt szöveg csak semmi több.
ezek szerint az itt dolgozóknak nem jár még egy őszinte köszönöm se az egész éves munkájukért?Keményen dolgoznak és minimált keresnek hogy aztán a főnökség magának és haveroknak 400.000-et osztogasson a semmire...
" be a híres távközlési multi munkahelyére"
Közgáz. Neki van nekem nincs. BME. Neki van nekem nincs.
5 év szakmai múlt a MÁV Informatikánál. Neki van nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!