Mit lehet csinálni, ha rossz a postás?
A postán kell szóvá tenni.
Errefelé még lopnak is és a leveleket is felbontják.
Volt olyan város ahol a postás néni a nagybátyja pincéjébe hordta a kézbesítendő leveleket, és összegyűlt két nagy zsákkal, mire sikerült lebuktatni. Nem csak személyes leveleket, hanem számlákat sem kézbesített.
Ez már évekkel ezelőtt volt. Szólj a postán!
Nekem is volt már olyan, hogy egy másik ugyanolyan nevűnek vitte a postás az én levelem, csak ő cigány volt, és az egyik ismerősöm hozta vissza nekem a levelet, mert ismerte őt is, és beszélt a csajjal, és mert ismert engem is. Így szerencsére a levelem bár nem a postás, de az ismerősöm visszahozta.
De ez már kb 20 évvel ezelőtt volt.
De ilyen szituációba necc klón nevűvel élni egy városba, pláne ha esetleg fontos dok, vagy szerelmes levelet küldenek másnak, nem hinném, hogy azt már visszaküldte volna a cigány csaj, bár lehet a levélíró lesett volna nagyot, ha a találkozóra a cigány csaj megy, miután x ideje levelezgettek volna, és mondjuk necces álképet alkotott volna rólam a nevemben. Bár valószínűleg nem is hívta volna randizni, én meg nem tudtam volna hogy egy ismeretlen pasi miért kerül nagy ívbe az utcán. Ilyeneken is gondolkoztam ez után a tévedés után, hogy nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Bár ilyen helyzetbe ez előbb utóbb kiderült volna, és akkor én is feljelentettem volna.
Nálunk Debrecenben a postás csomagokat lopott. Úgy bukott le, hogy több, mint 40 csomagot találtak a szekrènyèben.
Jelezni kell a postának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!