Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg léteznek olyan munkahe...

Tényleg léteznek olyan munkahelyek, ahol ha valaki nem vesz részt a céges karácsonyi partin, akkor feketelistára kerül?

Figyelt kérdés

Egy párszor már hallottam ilyen eseteket, itt is láttam kérdéseket feltéve, bár azok egy része kitalációnak tűnt. De tényleg van ilyen, hogy ha valaki nem vesz részt, akkor az evvel rossz pontot szerez, és mondjuk egy esetleges létszámleépítéskor őt veszik előre? Vagy egyszerűen elküldik mondvacsinált indokkal, csak mert nem vett részt?

Én még nem tapasztaltam ilyet egyik helyen se, ahol dolgoztam, bár a többségükön nem is volt ilyen céges parti.

2019. dec. 15. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

Hát elég nagy luxus lenne a cég részéről. Mivan ha az egyik legképzettebb dolgozót küldik el emiatt és jön a helyére egy idióta? Mivan ha a dolgozó akit elküldenek jó fej, normális ember csak kicsit introvertált... Elküldik és jön a helyére egy óriási sz*rkeverő. Mivan ha lebetegszik és ezért nem tud elmenni, akkor is mehet?

Nem tartom kizártnak kérdező de ennek az egésznek az előfordulási aránya kb 100-ból 1 . Pont ezért fölösleges ilyenekkel foglalkozni.

2019. dec. 16. 08:18
 12/12 A kérdező kommentje:
11: Néha akaratlanul is foglalkozom. Ahogy fentebb utalok rá, az határozottan irritál, amikor valakivel hetekkel előre leszervezünk egy programot egy adott napra, aztán egyszercsak hirtelen benyögi, hogy mégsem jó neki aznap, mert a munkahelye karácsonyi partit tart, és abból nem akar kimaradni. Az biztos, hogy nekem ilyenkor is a haverok-baráok a fontosabbak, és meg is tettem ezt már. (Semmi gond nem lett belőle, nem rúgtak ki vagy ilyesmi.)
2019. dec. 16. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!