Ha a főnök úgy bánnik velem mint egy kutyával, de máshova nem vesznek fel. Akkor maradjak vagy legyek munkanélküli?
Oh, ez véletlenül nem egy ásványvíz üzem?
Voltam állásinterjún és a főnöknek nevezett paprika Jancsi hasonlóan viselkedett velem. De én szakmával illetve érettségivel jelentkeztem egyunkára. Aztán leírta magát, és otthagytam a faszt.
Keress másikmunkát, ha 25év alatt vagy ülj be nappalin a padba szakmára, mellette menj diákmunkára hogy a fonalat szép lassan fel tud venni a munka világába.
Van valami okj-d vagy szakmàd? Érettségi nélkül is lehet boldogulni, ha az embernek van egy jó szakmàja, én is ismerek olyat akinek nincs és havi 700 ezret keres, mert jó szakmàja van. Nyelvet beszélsz? Jogsid van?
A MÀV szokott indítani például vasutas képzést, mellette talán pénzt is kapsz, míg tanulsz. Ha megvan az egy éved elmehetsz munkanèlkülire, és ha szerencsèd van a munkaügyi egyik tanfolyamàra be is kerülhetsz. De van mindenkinek 2 ingyenes okj-ja is, érettségi nélkül is ki lehet ezeket használni, rengeteg olyan szakma van amihez nem kelk példàul szakàcs, festő, stb. Nèmelyikkel még magánvàllalkozó is lehetsz. Ha van 2 éve jogsid, akkor érdemes jelentkezni az ingyenes buszsofőr képzésre is. Van a közeledben munkaerő közvetítő? Végső esetben az is játszik.
Dolgozz lassabban.Ha nem néz semmibe ne törd magad.Szép kényelmesen dolgozz ugasson csak.Ha haza zavar menj haza 2 nap mulva úgyis könyörög.Ne hagyd magad megalázni.
Általában a gyökerek ilyenek.Nagyon sok főnök nem tud motiválni,irányítani csak okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!