Nőként vagyonőr szeretnék lenni. Megéri elmenni tanfolyamra?
Figyelt kérdés
Nő vagyok de érdekel a vagyonőr munka. Arra gondoltam elvégzem a tanfolyamot. Megéri vagy inkább hagyjam a fenébe?2019. dec. 7. 10:00
11/16 anonim válasza:
Ha neked ez a szakma kell, akkor ez a szakma kell.
Egy jó vagyonőrt nem a neme határozza meg, mint ahogy egy jó rendőrnél se a neme határozza meg a munkáját, de ott is vannak nők, nyomozók is sőt korrupt rendőrök után nyomozók osztályán is vannak szerintem nők.
Gyakran egy női elme olyan részletekre világíthat rá, amit a pasi nem is gondolna.
Ezt egy programozótól tanultam a youtube-ról.
12/16 anonim válasza:
"Van ismerősöm aki bankban vagyonőr"
Na igen, csak ahhoz fegyvervizsga is kell, mert a bankban fegyveres őrök vannak.
13/16 anonim válasza:
12.-nek.
A fegyvervizsga egy alap valami. 1-2 nap oktatás, meg kis olvasnivaló és megvan, csak fizess.
14/16 anonim válasza:
Egyszer voltam őr 7 hónapon át. Undorító munka. Többet nem vállaltam azóta. Jól gondold át!
Mindenhol cserélődnek az őrök. Nem csodálom.
15/16 anonim válasza:
Igen, kell fegyvervizsga, de nem nagy kunszt, ha a képzésèrt fizetsz azt hiszem akkor eleve kifizeted azt is, szóval lesz.
16/16 anonim válasza:
Nem fegyvervizsga külön van, és azt azért nem adnak akárkinek. Azért megnézik épelméjű e. Pszihológus is. Am nem sunyi válallkozóknak kell őrködni és akkor nem lesz szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!