Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti megcsinálnátok? A főnököm...

Ti megcsinálnátok? A főnököm egy szörnyeteg. Rámszállt és kínoz napi rendszerességgel. Gondoltam hagyok az asztalán apró mikulás ajándékot. (Pici csomagban saját készítésü dísz meg 2 szem csoki)

Figyelt kérdés
Hátha leszáll róla. Magányos nőről van szó. Senkije nincsm Biztos örülne neki. Csak azért vívódom, mert ez képmutatás és nem vagyok képmutató. Nem tudom nem érezném e úgy, hogy legszívesebben lehánynám magam utána. Azt sem tudom ezzel nem azt erősítem e benne, hogy normális ahogy viselkedik lám még ajándékot is kap mert mennyien szeretik? Pedig baromira utaljuk. Ugyan akkor már tényleg elegem van a napi szivatásból, ha ennyin múlik akkor megérné talán leküzdeni az ellenérzéseimet.Vívódom mit tegyek? Mondjuk azt is rossz nézni ahogy a többiek nyalják a fenekét, hasonló okból.
2019. dec. 6. 08:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A kérdés nem erről szólt utolsó! Egyebként képzeld a belemet kidolgoztam egész évben. Értsd este 11ig egész nyáron, hétvegi ügyelet áprilistól novemberig minden hétvégen ingyen! Még 20 nap szabadságom van. A hianyzókat is csak most tudtam kivenni. És a jutalmamat is lehúzta a büdös banya egy mondvacsinált okkal. Itt akkor vagy népszerű ha nem csinálsz semmit. Aki sokat meg jól dolgozik az feltűnő és figyelmet kap. De nem dícseretet hanem azt nézi mibe lehet belekötni. Mondjuk elkéstél 3 percet reggel. Mintha múlna azon valami.Ennyit a másik félről!
2019. dec. 6. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj neki semmiféle csomagocskát.
2019. dec. 6. 11:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Oké meggyőztetek, adjon neki ajándékot a halál. Meg is ettem a csokikat.
2019. dec. 6. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

A csokit nyomd tele hashajtó al. Majd nézz másik munka után!

Tréfán kívül, van egy japán közmondás: A kígyó mindig kígyó marad. Jelentése: Hiába jópofizol valakinek, ha az illető alapból egy aljas szemétláda.

2019. dec. 6. 12:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem az "okos enged, szamár szenved " közmondás jutott az eszembe mikor megfordult ez az ötlet a fejembe.
2019. dec. 6. 12:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyebként a helyzet az, hogy egyedül van. Se családja se senkije. Randa is meg nem is fiatal és már belehülyült ebbe szerintem. Aki hasonló azokkal egesz jól kijön. A fiatalabbakat meg vidámabbakat szivatja. Valahol sajnálom, csak a gonoszkodással nem tudok mit kezdeni.
2019. dec. 6. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló felettesem: azokra szállt rá mindig, akik vidámak voltak, meg nem volt olyan nyomorult életük, mint neki. Mondjuk ez azért gáz, mert mindenki a maga sorsának kovácsa, tehát ő is tehetett volna azért, hogy jobb legyen neki, de ugye egyszerűbb másokat b..zogatni, mint magunkon változtatni.

Őt sem érdekelte, hogy épp beleszakadtál a munkába, a frusztráltság áradt belőle és valakin csattannia kellett mindig.

Én kerestem másikat és röhögve felmondtam. Egyébként amíg ott voltam, én mindig kedves voltam vele, mert nem akartam lesüllyedni a szintem alá. Korrekt voltam vele, amikor ajándékozás volt, vagy ilyesmi, neki is vittem, örült is neki, de utána ugyanolyan kígyó volt. Odaadhatod neki a Mikuláscsomagot, de nem hiszem, hogy elérsz vele bármit is. A váltás a legjobb opció hosszútávon.

2019. dec. 6. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

HA tényleg olyan banya, mint amilyennek írod, ha adsz neki, majd jól leugatja fejedet, hogy ezzel akarod lekenyerezni.

Az, hogy tőled kapta, csak ideig-óráig marad titokban, előbb-utóbb úgyis kiderül.

Ti, beosztottjai, kaptok akár egy szem szaloncukrot is?

2019. dec. 6. 16:54
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem adok neki semmit. Főleg, hogy ma megtudtam, megint alám tett. Nem sűlyedek a szintjére, eszemben sincs. És alapvetően örülök, hogy vagyok annyival különb nála, hogy bosszú helyett ajándékkel akartam próbalkozni. De annak is örülök, hogy lebeszéltetek mert tényleg felesleges lett volna a ronda viselkedést jutalmazni. Szóval köszi :)
2019. dec. 6. 17:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem kaptunk tőle semmit. De ez nem is lenne baj. Szeretek örömet okozni másoknak. Nem csak annak aki nekem ad valamit. Ha nem lenne sárkány akkor örömmel leptem volna meg.
2019. dec. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!