Ti megcsinálnátok? A főnököm egy szörnyeteg. Rámszállt és kínoz napi rendszerességgel. Gondoltam hagyok az asztalán apró mikulás ajándékot. (Pici csomagban saját készítésü dísz meg 2 szem csoki)
A csokit nyomd tele hashajtó al. Majd nézz másik munka után!
Tréfán kívül, van egy japán közmondás: A kígyó mindig kígyó marad. Jelentése: Hiába jópofizol valakinek, ha az illető alapból egy aljas szemétláda.
Nekem is volt hasonló felettesem: azokra szállt rá mindig, akik vidámak voltak, meg nem volt olyan nyomorult életük, mint neki. Mondjuk ez azért gáz, mert mindenki a maga sorsának kovácsa, tehát ő is tehetett volna azért, hogy jobb legyen neki, de ugye egyszerűbb másokat b..zogatni, mint magunkon változtatni.
Őt sem érdekelte, hogy épp beleszakadtál a munkába, a frusztráltság áradt belőle és valakin csattannia kellett mindig.
Én kerestem másikat és röhögve felmondtam. Egyébként amíg ott voltam, én mindig kedves voltam vele, mert nem akartam lesüllyedni a szintem alá. Korrekt voltam vele, amikor ajándékozás volt, vagy ilyesmi, neki is vittem, örült is neki, de utána ugyanolyan kígyó volt. Odaadhatod neki a Mikuláscsomagot, de nem hiszem, hogy elérsz vele bármit is. A váltás a legjobb opció hosszútávon.
HA tényleg olyan banya, mint amilyennek írod, ha adsz neki, majd jól leugatja fejedet, hogy ezzel akarod lekenyerezni.
Az, hogy tőled kapta, csak ideig-óráig marad titokban, előbb-utóbb úgyis kiderül.
Ti, beosztottjai, kaptok akár egy szem szaloncukrot is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!