Szerintetek jogos a kolléganő panasza?
Figyelt kérdés
Ma kaptunk fizetést, 180 000 netto az alapbér + 160 000 bónusz. És hallottam egyből a főnököt ócsároló szöveget, hogy ennyivel kiszúrni az emberek szemét, majd úgy áll a munkához is ezután, stb. De egy műszakos, nem megerőltető munkáról van szó, és a fent említett hölgy csak általános iskolával rendelkezik. Én lennék ennyire naiv, vagy ez tényleg kevés lenne?2019. dec. 5. 18:38
11/16 anonim válasza:
Szerintem is fogja be a száját.
12/16 anonim válasza:
Tipikus. Mindig az sír a legjobban, aki amúgy jól keres.
A főnököm is folyton panaszkodik, hogy éhbérért dolgozik és semmire nem elég a fizetése, pedig hazavisz kb. félmilliót havonta. Mi, a beosztottjai az ő fizetésének a kb. a harmadát kapjuk, de ha meg merjük említeni, hogy jó lenne egy kis fizetésemelés, akkor meg van sértődve, hogy nekünk miért nem elég ennyi. XD
13/16 anonim válasza:
"Magyarországon ez a fizetés, amit ő kap, szerintem kimagaslóan jónak számít"
:DDDDDDD
Az ő szintjéhez mérten igen, amúgy meg ez a fizu jó???? Ember, te néha gondolkodsz is, vagy mi? Ezért tartunk ott ahol, mert megelégszetek a sz..rral is.
Na mindegy nekem. Mi elmegyünk innen, de nektek maradjon csak jó fizu a 180 ezer. :D Vicc kategória.
14/16 anonim válasza:
# 13/13-nak: A magyar fizetések között kiemelkedő. Láttad te, mennyi bónuszt kap? Azzal együtt nézzed; látod, hogy jó fizu? :)
15/16 anonim válasza:
*Ja és még a 180 is azt írja, netto, és ahhoz majdnem mégegyszer annyi. Az már így nagyon jónak számít. Mármint tehát magyar viszonylatban, a magyar fizetések között ez már nagyon jónak számít. Ez a valóság. Tehát a sok rossz közül ez kiemelkedik. És azt nem mondom, hogy sok, de már lehet belőle félrerakni, meg gazdálkodni. És így, ezzel együtt meg bőven jobb, mint csomó másik fizetés.
16/16 anonim válasza:
*szóval ebből nem csak tengődni lehet, már meg is lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!