Van valakinek a munkájával kapcsolatos vicces élménye?
Figyelt kérdés
Mesélnétek róla?
A szakmát is jeleznétek légyszi.
🙂
2019. nov. 28. 15:46
1/4 anonim válasza:
Egyik kollégámnak volt. Ügyfélszolgálat. Váltott műszakban dolgoztunk. Ott megesett, hogy volt off napod, mert pl szombaton dolgoztál. Na ő az off napján bement dolgozni. Elfelejtette, hogy szabadnapos. Aki intézte a beót mindennap átnézte, hogy ott vagyunk e és akkor vette észre, hogy a kolléga is bement, akinek otthon kellett volna lennie.
2/4 A kérdező kommentje:
😃
2019. nov. 28. 19:35
3/4 anonim válasza:
Kollégàm kiírta a munkacsoportba, hogy valami menjen be helyette holnap dolgozni. Írtam neki, hogy bemegyek, oké. Az aznapi főnök tudott is erről, és mondta, hogy ezt megoldani elég nehézkes, de azért jöjjek be. Bementem, erre mit ad Isten? Megjelent az a kollégám is aki helyett bejöttem, és nem az a főnök volt aki tudott a cserèről. :D Persze dolgoztam én is aznap, csak eggyel többen voltunk. Utólag pedig megoldottàk a papírozàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!